Leonardo DiCaprio


Actorul a fost botezat după Leonardo Da Vinci. Tatăl său a considerat un semn faptul că Leo a lovit cu piciorul în burta mamei sale când aceasta era însărcinată exact în momentul în care ea se afla în apropierea unei picturi a marelui pictor expusă la Galeria Uffizi din Florenţa.
Irmelin DiCaprio era asistentă socială, iar George era artist de stand dup comedy şi adesea aborda o tematică obscenă. Leo a povestit mai târziu că deşi tatăl său a părăsit-o pe mama lui când el încă era copil, asta nu a afectat relaţia lui cu ei. Actorul este apropiat de ambii părinţi, iar tatăl său s-a implicat în debutul carierei lui Leo. "Tata încă adoră să joace comedie în garajul lui. Trăieşte ca-n anii '60. Îmi citeşte rolurile şi îmi trimite sfaturile lui", a povestit starul.

DiCaprio are o relaţie foarte bună şi cu mama lui vitregă, Peggy. Tatăl său s-a recăsătorit când el avea patru ani, iar Peggy a jucat un rol important în creşterea şi educarea sa. Ea s-a convertit la religia sikhism şi poartă turban.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro