A fost sau n-a fost? Justin Bieber, acuzat că a pipăit-o cu tupeu pe Heidi Klum

Vedete / 28.05.2014

Supermodelul i-a luat apărarea cântărețului, spunând că este foarte politicos și că nu a pus mâna pe sânul ei în imaginea controversată.

Justin Bieber are tot felul de porniri nărăvașe, așa că nici asta n-ar fi prea de tot pentru el. Starul canadian a fost acuzat că a profitat de momentul în care a pozat alături de Heidi Klum pentru a o atinge pe sân.

Cei doi s-au întâlnit la gala amfAR, de la Festivalul de film de la Cannes, și au pozat împreună pentru fotografi. Unora le-a sărit în ochi faptul că solistul și-a pus mâna dreaptă pe corpul lui Heidi, însă cam sus, iar de aici și până la a-l acuza că a pipăit-o fără perdea n-a mai fost mult.
Heidi Klum, de nerecunoscut: Cum arăta supermodelul când avea 13 aniHeidi Klum i-a luat, însă, apărarea tânărului artist. Potrivit publicației Page Six, citată de ziarul britanic Daily Mail, ea a precizat că n-a fost vorba despre așa ceva: "În mod cert nu m-a pipăit, în niciun caz", menționat supermodelul.Supermodelul a pus această impresie pe seama iluziilor optice produse uneori de unghiurile din care sunt realizate fotografiile. "Poate să pară că a făcut asta, pentru că uneori în imagini lucrurile așa arată", a explicat ea.Mai mult, Heidi Klum a menționat că Justin, contrar a ceea ce scrie presa despre el, e un băiat binecrescut și la locul lui. "E foarte politicos și foarte drăguț", a spus vedeta.Iar Justin chiar a arătat ca un gentleman în seara în care a pozat împreună cu Heidi, notează Daily Mail: îmbrăcat cu un sacou negru și pantaloni de aceeași culoare, el părea totuși fiul supermodelului în vârstă de 40 de ani. Și asta nu pentru că Heidi și-ar trăda vârsta - dimpotrivă, ea și-a tăiat măcar zece ani din felul în care arată - dar Justin e doar un puști și arată în consecință, "neajuns" pe care timpul îl va rezolva, fără îndoială.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro