A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume: Cum arată Lara Flynn Boyle la 47 de ani

Vedete / 17.10.2017

Vedeta din serialul „Twin Peaks“ a slăbit şi arată mai bine după o perioadă în care era de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus.

După câţiva ani în care stilul de viaţă plin de abuzuri şi intervenţiile estetice nereuşite o făcuseră de nerecunoscut, actriţa care a cucerit milioane de admiratori cu rolul din serialul "Twin Peaks" pare să îşi fi regăsit echilibrul. Nu s-a lăsat de fumat, dar a slăbit, iar chipul ei nu mai este malformat de operaţiile plastice. La 47 de ani, Lara Flynn Boyle este vizibil mai bine acum decât în urmă cu doi-trei ani.

Vedeta a participat duminică la o acţiune de strângere de fonduri, ediţia cu numărul 15 a evenimentului anual LA County Walk To Defeat ALS. Îmbrăcată cu pantaloni bej şi cu tricoul campaniei Winsor, actriţa avea în picioare pantofi sport roşii. Ea nu a renunţat la ochelarii de soare.


Ediţia din acest an la care au mai fost prezente actriţele Renée Zellweger şi Courteney Cox a fost dedicată antrenoarei de Pilates Mari Winsor, care avea mai multe cliente celebre, precum Miley Cyrus. În 2013, Winsor a fost diagnosticată cu ALS (Scleroza laterală amiotrofică), relatează Daily Mail. Cunoscută şi ca boala lui Lou Gehrig și boala lui Charcot, ALS se caracterizează printr-o pierdere (reducere) progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului şi măduvei spinării, denumite neuroni motori. Neuronii motori comandă muşchii voluntari care fac posibilă mişcarea.


Tricoul bleumarin cu alb inscripţionat cu logo-ul campaniei Team Winsor Pilates nu se potrivea cu celelalte culori din ţinuta actriţei, remarcă ziarul britanic. Important este că Lara s-a implicat în acest eveniment caritabil şi că acum arată notabil mai bine decât în urmă cu ceva timp, când se îngrăşase şi avea chipul malformat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro