Fosta iubită a Prinţului Harry a mers singură la petrecere, semn că nu are încă o relaţie
După despărţirea părinţilor, Cressida a continuat să se bucure de o viaţă privilegiată, în timp ce mama sa s-a căsătorit cu multimilionarul Christopher Shaw. A urmat cursurile de la Stowe School din Buckingham, unde studiile costă 30.000 de lire sterline pe an şi unde şi-a descoperit vocaţia pentru actorie.

După ce a studiat drama şi dansul, ea a primit un rol în "Tulip Fever", alături de marea doamnă a filmului britanic, Judi Dench, dar şi de supermodelul transformat în actriţă Cara Delevingne. De asemenea, a pătruns şi în lumea modei.


Apariţia Cressidei survine imediat după ce Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna într-un interviu pentru BBC. Acesta i-a cerut mâna actriţei americane dăruindu-i un superb inel de logodnă al cărui design l-a stabilit chiar el.

Meghan a prezentat inelul cu un design stabilit de Harry, care include două diamante din colecţia mamei sale, Prinţesa Diana. Prinţul a mărturisit pentru jurnaliştii care l-au aşteptat la Palatul Kensington că a ştiut că Markle este aleasa din prima clipă în care a întâlnit-o.


Cei doi se vor căsători în primăvara anului viitor, a anunţat familia regală britanică. Până atunci, ei vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.

Conform Daily Mail, protocolul regal impune ca al cincilea membru pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii să-i ceară permisiunea Reginei Angliei, bunica sa, pentru a se căsători. Suverana a fost de acord chiar în luna în care ea a aniversat 70 de ani de căsnicie.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro