Artista a vorbit pe scenă despre perioada grea în care a trăit pe stradă
În 2016, Halsey a povestit pentru revista Rolling Stone că mai avea doar nouă dolari în cont și i-a cheltuit pentru a-și cumpăra un bax de băuturi energizante: "Îmi amintesc că mai aveam nouă dolari în contul de la bancă. Am luat un bax de patru cutii de Red Bull și le-am folosit ca să stau trează vreo două sau trei nopți, fiindcă era mai puțin periculos să nu dorm când eram într-un loc ales la întâmplare și puteam să fiu violată sau răpită", a spus ea.


La ceva timp după acest episod, s-a dus neinvitată la o petrecere ținută la un hotel Holiday Inn din Newark. Spre norocul său, acolo a făcut cunoștință cu cineva din industria muzicală, care a dus-o la un studio de înregistrări. După câteva săptămâni, ea a încărcat piesa "Ghost" pe platforma SoundCloud la ora 10.00. La 15.00, contul ei de Twitter "a explodat", fiind asaltat de admiratori, iar Halsey a fost căutată de cinci case de înregistrări.De atunci, Halsey a câștigat opt premii muzicale, a primit o nominalizare la premiile Grammy și a urcat cu două piese pe primul loc în topul Billboard, performanță reușită și cu un album, "Hopeless Fountain Kingdom". Ea a ajuns astfel prima artistă solo care a ajuns în fruntea clasamentului american al albumelor în anul 2017.


Halsey a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2016, după ce a colaborat cu trupa The Chainsmokers la pies de mare succes "Closer".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro