Rihanna își închiriază vila din Hollywood cu o sumă frumușică: 35.000 de dolari pe lună
Artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, dar și prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului, Rihanna a obţinut în iunie titlul neoficial de cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari, a anunţat revista Forbes.

La 31 de ani, Robyn Rihanna Fenty le-a depăşit pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) şi Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.


Cea mai mare parte din averea Rihannei provine din turneele şi vânzările sale de discuri, precizează Forbes. Totodată, cântăreața este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty.

După debutul fulminant pe scena muzicală internaţională în 2003, cântăreaţa originară din Barbados a transformat succesele de pe calea undelor într-un veritabil aur antreprenorial, lansându-şi propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora.


Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. Magazinul online al vedetei a fost inaugurat pe 29 mai.



Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro