Actorii mari nu pier niciodată: 5 vedete care au apărut pe ecrane după moartea lor

Paul Walker, 1973-2013: "Furious 7", 2015
Când şi-a pierdut viaţa în tragicul accident auto, Paul Walker nu apucase să filmeze toate scenele lui din "Furious 7". Toată echipa era în stare de şoc, iar filmările au fost date peste cap, aşa că lansarea producţiei a fost amânată pentru aprilie 2015. Producătorii au trebuit să găsească o soluţie de a se descurca cu ceea ce apucase el să filmeze, dar totodată să-l menţină în film.
Mai întâi, au folosit arhiva cu primele şase filme ale franşizei şi au folosit şi scene tăiate la montaj cu Paul Walker. Apoi au folosit programele computerizate foarte avansate pentru a recrea chipul actorului. În cele din urmă, i-au inclus în distribuţie pe Cody şi Caleb, fraţii lui Paul. Cody seamănă mult cu Paul, aşa că i s-a explicat să-l imite cât poate de mult.
"Furious 7" a devenit cel mai profitabil film al seriei, dar şi una dintre producţiile hollywoodiene cu cele mai mari încasări din istorie. La asta a contribuit nu doar moartea starului, ci şi faptul că producătorii nu i-au ucis personajul, lăsându-l să dipară sugestiv în lumina amurgului.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro