Amber Heard a făcut o nouă cucerire: actrița și regizorul argentinian au fost văzuți sărutându-se pătimaș
Cunoscută pentru apetența sa pentru bărbați celebri și bogați, Amber Heard l-a adus la exasperare pe Johnny Depp, pe care l-a făcut să se despartă de partenera lui, Vanessa Paradis, cu care trăia de 14 ani și cu care are doi copii, Lily-Rose şi Jack. Depp și Heard s-au căsătorit în 2015 și s-au despărțit cu scandal doi ani mai târziu, după ce ea a cerut divorțul și l-a acuzat de agresiune fizică și emoțională. Actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp, iar avocaţii acestuia au respins acuzaţia de abuz şi au sugerat că ea a fost motivată de bani. Ulterior, starul a acuzat-o pe fosta soție de șantaj financiar și a dat-o în judecată, solicitându-i despăgubiri de 55 de milioane de dolari într-un proces aflat în continuare pe rol.


După divorțul cu scântei, Amber Heard l-a vrăjit pe miliardarul american Elon Musk, acum în vârstă de 47 de ani, cu care și-a confirmat relația în aprilie 2017. Cu o avere estimată la 14,9 miliarde de dolari, Musk a fost o partidă bună pentru actrița originară din Texas, dar n-au dansat decât câteva luni împreună, cei doi despărțindu-se în august același an. A urmat relația cu Vito Schnabel, de care Amber tocmai s-a despărțit pentru a trece în brațele lui Andy Muschietti.


Cunoscută pentru sexualitatea ei debordantă și pentru nestatornicia în dragoste, Amber Heard a declarat în noiembrie anul trecut că se pricepe mai bine la femei decât la relațiile cu bărbații și că o interesează o relație cu cineva bogat. Actrița în vârstă de 32 de ani, bisexuală declarată, a avut o relație de cinci ani cu fotografa Tasya Van Ree, de care s-a despărțit în 2013, când ea s-a îndrăgostit de Johnny Depp, pe când filmau împreună pentru "The Rum Diaries". Întrebată, într-un interviu publicat de revista
Marie Claire, dacă i-a plăcut mai mult să fie cu o femeie decât cu un bărbat, ea a răspuns cu sinceritate: "La naiba, da. La naiba, da. La naiba, da. Nu sunt neapărat atrasă de avere. Dar încă mai sper. Sper să am o atracție sinceră pentru cineva care este bogat. Îmi doresc foarte mult asta", a recunoscut actrița.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro