Andi Moisescu şi Mihai Petre - cine-i cel mai tare?
Divertisment · Vedete / 09.04.2011

Amândoi fac parte din juriul emisiunii "Românii au talent". Amândoi sunt nişte profesionişti în ceea ce fac şi sunt gata să descopere adevăratele talente ale României. Sunt două persoane extrem de diferite, care şi-au atras fani, dar şi multe antipatii. Să aflăm care dintre cei doi juraţi, Andi şi Petre, este mai tare, în funcţie de 7 criterii stabilite de Eva.ro.

Amândoi fac parte din juriul emisiunii "Românii au talent". Amândoi sunt nişte profesionişti în ceea ce fac şi sunt gata să descopere adevăratele talente ale României. Sunt două persoane extrem de diferite, care şi-au atras fani, dar şi multe antipatii.

Să aflăm care dintre cei doi juraţi, Andi şi Petre, este mai tare, în funcţie de 7 criterii stabilite de Eva.ro.




Carieră


Andi Moisescu

Lucrează în media de 20 de ani şi a început vânzând ziare, după cum declară Andi pe blogul personal. A urmat apoi un post de DJ la postul de radio UNIFAN, altul la radio Nova 22, ce a aparţinut lui Adrian Sârbu, multe funcţii, de la director de programe, la director general, iar în '96 începe să realizeze emisiunea de dimineaţă de la ProTV, preluând ştafeta de la Florin Calinescu:
"În primele 6 luni am vrut să mă las în fiecare zi. Până la urmă am stat 1 an şi 9 luni la Ora 7 Bună Dimineaţa. Între timp am preluat tot de la Calinescu şi Te Uiţi şi Câştigi. După Ministerul Comediei şi Dăruieşti şi Câştigi, am simţit nevoia să mă reinventez", mai spune Andi pe blogul lui. Au mai urmat 6 luni de radio, emisiunea "Marca Inregistrată" de la Pro TV, apoi a înfiinţat propria casă de producţie, Red Spike Film, iar acum prezintă emisiunea Apropo TV la Pro TV şi este membru al juriului emisiunii-concurs "Românii au talent" de la Pro TV.
Pentru "variaţiunile pe aceeaşi temă", Andi primeşte 4 stele.


Mihai Petre

A început dansul sportiv de la vârsta de 8 ani, la insistenţele mamei sale. La 14 ani a devenit campion naţional la dans sportiv. Mihai Petre şi partenera sa, Elwira Duda, au fost campioni naţionali ai României la Dans Sportiv în anii 2002, 2003, 2004 atât la secţiunea Standard (Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Foxtrot, Quick Step) cât şi la secţiunea Latino-Americană (Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo Doble, Jive). A fost prima pereche din România clasată în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List în 2004. Acum, Mihai Petre îşi face apariţia şi în telenovelele postului Acasa TV şi este membru al juriilor din emisiunile-concurs "Dansez pentru tine" şi "Românii au talent" de la Pro TV.
Pentru performanţe, primeşte 5 stele.    



Relaţii amoroase


Andi Moisescu


Din 2004, Andi este căsătorit cu fosta prezentatoare a Ştirilor Pro TV de dimineaţă, Olivia Steer. "Ne-am îndrăgostit la prima vedere. I-am descoperit repede calităţile. E un om de caracter, sufletist şi tandru. Încă de atunci mă vedeam şi soţie şi mamă lângă el", spunea în 2010 Olivia despre Andi. Pentru descrierea Oliviei, primeşte 5 stele.

Mihai Petre

A cunoscut-o pe dansatoarea profesionistă de origine poloneză Elwira Duda în 2001, iar în 2008, s-au căsătorit.
"Nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Mi s-a părut o femeie frumoasă, însă nu-mi stătea mie gândul la dragoste pe-atunci. Eram disperat să-mi găsesc o parteneră şi să particip la concursurile de dans", spune Mihai despre momentul întâlnirii cu Elwira. Motiv pentru care primeşte 2 stele.



Copii


Andi Moisescu

Are doi copii, pe Luca şi David. Merită 4 stele.

Mihai Petre

Nu are copii. Primeşte... nicio stea.



Popularitate


Andi Moisescu

Socotind după pagina de Facebook, Andi pare să fie destul de popular, din moment ce are aproape 50.000 de fani. A prezentat de curând şi Gala Premiilor Gopo, iar emisiunea Apropo TV difuzată de ProTV are un real succes. Primeşte 3 stele.


Mihai Petre

Poate datorită faptului că este un critic foarte dur, Mihai Petre este mai mult antipatic publicului decât plăcut, dar asta nu înseamnă că nu se bucură de popularitate. "Am pretenţia ca totul să iasă bine. Sunt perfecţionist şi sunt cel mai mare critic al meu. Nu mi-am propus niciodată să fiu dur sau să fiu blând. Unii zic că sunt rău", declara el de curând într-un interviu. Primeşte 4 stele, pentru că şi băieţii răi sunt fermecători, nu-i aşa?



Sex-appeal


Andi Moisescu

A fost votat printre cei mai sexy prezentatori TV. Primeşte 3 stele.


Mihai Petre


Este mai mult rău decât sexy. Primeşte 4 stele.



Scandaluri



Singurul scandal în care au fost implicaţi cei doi s-a petrecut la una dintre semifinalele emisiunii-concurs "Românii au talent" de la Pro TV. Concurentul Valentin Păun a "stârnit" un conflict între cei doi, care s-au certat în timpul emisiunii transmisă în direct.

Mihai Petre i-a sugerat lui Valentin Păun să meargă mai mult la sala de antrenament şi să îşi perfecţioneze mişcările de dans, iar Andi Moisescu a spus că este în total dezacord cu colegul său din juriu, spunându-i lui Valentin că are viitorul asigurat în showbiz, dacă va cotinua în felul în care s-a prezentat în semifinala de la "Românii au talent", pentru că este charismatic, iar genul de spectacol prezentat de el este la modă acum.

Fiecare primeşte 4 stele, pentru că au fost destul de decenţi în afirmaţii.




Secrete bine ascunse


Andi Moisescu

Împreună cu Olivia îşi învaţă copiii să trăiască eco, iar vacanţele şi le petrec în resorturi bio. Îi place jazz-ul. Aculumează 4 stele.


Mihai Petre


Este pasionat de istorie şi, bineînţeles, dans. Acumulează 2 stele.



Andi Moisescu a câştigat cu 27 de stele, Mihai Petre obţinând 21.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro