Chipul malformat de operaţii al Priscillei Presley i-a şocat pe telespectatori
Fosta soţie a lui Elvis Presley a apelat în trecut la operaţii estetice pentru a-şi menţine un aspect fizic tineresc, dar aceste intervenţii au fost un eşec. Presa a scris că ea şi-a injectat în faţă "cantităţi industriale" de silicon similar cu cel folosit de mecanicii auto, relatează Daily Mail. "Priscilla Presley este una dintre numeroasele victime ale Dr. Serrano. O anchetă care a scos la iveală conduita lui nepotrivită a condus la arestarea acestuia. Doamna Presley a avut probleme mulţi ani din această cauză, iar acum totul este în regulă", a declarat în urmă cu mai mulţi ani un reprezentant al vedetei, citat de cotidianul britanic.


Chirurgul plastician Dr. Serrano a fost anchetat după ce mai multe cliente s-au plâns că injecţiile făcute de acesta le-au provocat dureri, spasme, paralizii. Unele paciente au avut probleme mai grave - practic, le-a plesnit tenul în unele zone, sub presiunea siliconului de proastă calitate.

Serrano a fost condamnat în 2006 la 18 luni de închisoare după ce a pledat vinovat pentru conspiraţie, procurare şi uz de medicamente neaprobate, relatează Daily Mail.

Priscilla Presley a devenit faimoasă pentru mariajul cu regele muzicii rock'n'roll, Elvis Presley. Ei s-au căsătorit în 1967 şi au divorţat în 1973. Cei doi au o fiică, Lisa-Marie Presley.


Priscilla a mai avut relaţii cu actorul Mike Edwards şi cu juratul din show-ul "Pop Idol" Nigel Lythgoe, dar nu s-a mai căsătorit niciodată. A jucat în serialul Dallas şi filmele din seria "Naked Gun", notează Mediafax.


Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro