21
Cele mai indecente apariții ale cuplului Kanye West și Bianca Censori - FOTO
Divertisment · Vedete / 08.10.2024

Kanye West s-ar fi despărțit de soția sa, Bianca Censori, în urmă cu câteva săptămâni.

Conform celor mai recente informații, Kanye West și Bianca Censori s-ar fi despărțit cu săptămâni în urmă și sunt gata să divorțeze.

Cei doi nu au confirmat încă despărțirea, însă Kanye West le-ar fi spus prietenilor că a terminat-o cu Bianca și că vrea să fie singur.

Bianca Censori

 

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din 20 septembrie


Se vehiculează că West, în vârstă de 47 de ani, a fost la Tokyo, în timp ce Censori, în vârstă de 29 de ani, a zburat în Australia pentru a fi alături de familia ei în această perioadă grea.


Cuplul a fost fotografiat ultima dată împreună pe 20 septembrie, la cumpărături în Tokyo.

Kanye West este căsătorit cu Bianca Censori din decembrie 2022


S-au căsătorit la doar o lună după ce divorțul lui Kanye de Kim Kardashian a fost finalizat. Kanye are patru copii cu Kim: fiicele North, 11, Chicago, șase și fiii Saint, 8, și Psalm, 5 ani.

Bianca a călătorit cu West în ultima vreme, sprijinindu-l la diferitele sale evenimente din întreaga lume. Familia ei a participat și ea la unul dintre spectacole.



Cuplul este deseori de neratat atunci când este împreună, în mare parte din cauza ținutelor extravagante ale Biancai.

Bianca Censori și North West (fiica lui Kanye West cu Kim Kardashian)



La începutul acestui an, în februarie, o sursă a dezvăluit pentru DailyMail.com că fosta soție, Kim Kardashian, i-a cerut lui Kanye să-și ascundă soția când era în preajma copiilor lor.

"Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor. Este cu adevărat surprinsă că Kanye și-ar lăsa soția să plece din casă așa."






Sursă: dailymail
Foto: hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro