Coșmarul oricărei femei: Sandra Bullock s-a trezit cu hoțul în casă la miezul nopții

Vedete / 16.07.2014

Actrița a dat nas în nas cu intrusul chiar în fața dormitorului ei. Îngrozită, a încuiat imediat ușa camerei și a sunat la Poliție.

Incidentul s-a petrecut în iunie, în vila din Los Angeles a actriţei. Potrivit documentelor obținute de tabloidul online american TMZ, Sandra Bullock a realizat, la ora 1.00 noaptea, că a pătruns cineva în casa ei. Speriată după ce a auzit zgomot înăutru, ea s-a grăbit să încuie ușa dormitorului și atunci l-a văzut pe Corbett în hol, îmbrăcat în haine de culoare închisă. Vedeta a închis repede ușa, a încuiat-o și a sunat panicată la numărul pentru urgențe 911.

Actriţa americană în vârstă de 49 de ani a declarat că a avut mare noroc, pentru că abia făcuse duș înainte de a se băga în pat. Ea crede că e posibil ca intrusul să fi fost deja în casă în acel timp.


Joshua James Corbett nu este însă un hoţ obișnuit. E un obsedat care încerca să ajungă cât mai aproape de ea. Când au ajuns polițiștii la faţa locului, el a început să strige: "Sandy, îmi pare rău. Te rog, nu mă acuza". Apoi a fugit în curte, încercând să se facă nevăzut. Numai că n-a mai apucat să mai escaladeze gardul cu sârmă ghimpată pe care îl sărise când a intrat pe proprietatea vedetei. Avea la el un notebook în care se aflau mai multe imagini ale actriţei şi însemnări personale. Într-una dintre acestea, el scrisese: "Mă voi gândi mereu la tine şi la Louie, fiul meu, ca la soţia mea prin lege, legea Domnului, îmi aparţii iar eu îţi aparţin". Delir total.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro