În aprilie, actorul australian a postat pe Instagram o imagine de acum 20 de ani în care apărea alături de soţia lui
Hugh Jackman şi Deborra-Lee s-au căsătorit în 1996, după ce s-au cunoscut cu un an înainte, în timpul filmărilor pentru serialul TV "Correlli". Împreună au adoptat doi copii - Oscar, în vârstă de 16 ani, şi Ava, în vârstă de 11 ani.

"Ea este cel mai important lucru care mi s-a întâmplat vreodată şi e din ce în ce mai tare", a spus anul trecut Hugh Jackman, la The Ellen DeGeneres Show. Menţionând că soţia lui l-a susţinut de-a lungul carierei, chiar şi înainte ca el să se bucure de succesul de astăzi, starul a dezvăluit şi care este sloganul lui preferat: "O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită".


Câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", Hugh Jackman, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008), notează Mediafax. Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.


Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.


Foto: Hepta, Daily Mail
  • Lidia, sâmbătă, 12.08.2017 00:35
    oameni si societate murdara si penibila!

    Ti se face sila sa vezi cum murdaresc toti papagalii un cuplu frumos doar pt simplul fapt ca cei 2 se iubesc si nu se triseaza sau despart.Rusine mizerabililor de mai sus si rusine societatii pt ce a ajuns!

  • xyz, luni, 12.06.2017 14:40
    iar....

    Sa te spargi de ris, nu alta! Voi chiar credeti toate ineptiile "scuipate" de celebritati? Pt. linistea ta si a altora, Hugh este gay, asa ca....

  • Fred, duminică, 11.06.2017 09:19
    gerontofil

    Vai,imi pare rau de el.Cum poti sta 21 de ani langa o asa mumie plina cu viermi?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro