16
David Guetta e în formă maximă la 51 de ani. Iubita lui cu 27 de ani mai tânără îl motivează
Divertisment · Vedete / 21.11.2018

Celebrul DJ și iubita lui au fost fotografiați la plajă, în Miami, iar presa speculează că s-au logodit.

Zvonurile despre logodna lui David Guetta au apărut după ce iubita acestuia, Jessica Ledon, în vârstă de 24 de ani, a fost fotografiată purtând pe deget un inel cu diamant în timp ce se aflau pe plajă, la Miami.

Cei doi sunt împreună de trei ani și au o relație fericită, lucru vizibil și din imaginile publicate de ziarul britanic Daily Mail, în care ei au fost surprinși în timp ce se sărutau și îmbrățișau pe plajă, bucurându-se de soare și de valurile oceanului.

Într-un costum de baie azur care îi lăsa la vedere formele perfecte, tânăra a fost tot timpul în centrul atenției lui Guetta și nu a făcut niciun efort pentru a-și ascunde bijuteria, dimpotrivă. David purta bermude bleumarin și arăta mai fericit ca oricând, notează ziarul britanic.


Guetta și iubita lui s-au relaxat jucându-se cu câinele lor, pe care îl stimulau să alerge aruncându-i o minge de tenis. DJ-ul a stat de vorbă și cu omul de afaceri italian Gianluca Vacchi, care i-a însoțit pe plajă.

Artistul francez și Jessica Ledon sunt împreună din 2015. Ei și-au făcut publică relația în anul următor, la un dineu organizat la Palatul Elysee în cinstea președintelui cubanez Raul Castro.

David Guetta a divorțat în 2014 de soția lui, Cathy, în vârstă de 50 de ani, după o căsnicie de 22 de ani. Ei au doi copii, un băiat de 13 ani, Tim Elvis Eric, și o fată, Angie, de 11 ani.


DJ-ul milionar trăiește în Florida, unde deține o locuință de lux, în valoare de 9,5 milioane de dolari, cu vedere la ocean, pe care plănuiește să o închirieze în cea mai mare parte a anului.

Anul trecut, revista Forbes l-a inclus pe Guetta pe lista celor mai bogați DJ din lume, cu o avere de 28 de milioane de dolari.

   
   
Foto: Hepta 
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro