Cândva era un fitness model care arăta foarte bine. Acum, Loni Willison a ajuns să scotocească prin gunoaie
După despărțirea de Jackson nu s-a mai auzit nimic de Loni Willison, notează Daily Mail. Este, totuși, neclar cum a ajuns fostul model să trăiască pe stradă, ca și cum nu ar mai avea pe nimeni din familie sau prieteni care să-i dea o mână de ajutor.

Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în decembrie 2012, într-o ceremonie privată organizată în Laguna Beach, California. Animozitatea dintre ei, alimentată de dependența de alcool a actorului și de scandalurile care le-au presărat căsnicia, a continuat și după divorț.


În 2015, Loni a vorbit urât despre fostul soț care a fost dat afară din reality show-ul britanic "Celebrity Big Brother" pentru că i-a dezgolit sânul colegei lui, Chloe Goodman. Mai mult, Willison a încurajat-o pe Chloe să-l acuze în presă pe Jackson, aceasta declarând că regretă faptul că nu a reclamat atacul la poliție.

Într-o înregistrare audio obținută de Daily Mail în 2015, Willison poate fi auzită țipând îngrozită în timp ce se pare că Jackson o strângea de gât și o bătea, lăsând-o în viață cu două coaste rupte, o lovitură la nas și cu mai multe leziuni pe față și pe corp. Incidentul a avut loc în august 2014, iar polițiștii din Los Angeles au fost chemați la fața locului printr-un apel de urgență. Actorul a fost acuzat atunci de tentativă de omor, dar cazul a fost închis după ce modelul a decis să-și retragă plângerea. Ea a spus că a înregistrat altercația pentru a dovedi că soțul ei se purta ca un nebun.


În înregistrarea făcută cu telefonul se aude cum cei doi se certau pe tema ideilor ei de afaceri, apoi Jackson s-a înfuriat, i-a aruncat telefonul jos și a azvârlit două sticle de bere în televizor, distrugându-l. Actorul s-a repezit apoi la Willison, ștrangulând-o, în timp ce aceasta țipa îngrozită.

Cu o zi înainte de acest episod, Jackson i-a trimis prin e-mail soției o piesă rap în care el spune "O să te omor", relatează ziarul citat.

În aprilie, actorul a primit o condamnare la închisoare pentru că în 2015 a strâns de gât o femeie cu care s-a certat. Jackson a obținut prin avocat un acord de stingere a speței, dar judecătorul tot l-a condamnat la 270 de zile de detenție în penitenciarul din Los Angeles, cu eliberare condiționată pe termen de cinci ani.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro