Demi Moore, idilă cu Joe Jonas? Fanii sunt șocați: „I-ar putea fi mamă”. FOTO
Divertisment · Vedete / 11.06.2024

Demi Moore își ține dintotdeauna fanii pe jar cu viața ei sentimentală.

Toată lumea știe de căsnicia actriței cu Ashton Kutcher. Între cei doi era o diferență de vârstă de 16 ani, așa că nu ar fi deloc surprinzător ca și de această dată să aleagă tot un bărbat mai tânăr.

Recent, Demi Moore a fost surprinsă în compania cântărețului Joe Jonas, care a divorțat nu demult de Sophie Turner.

Se leagă o idilă sau este doar o prietenie?


Demi Moore, în vârstă de 61 de ani, și cântărețul Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, au fost văzuți petrecând la elegantul Hotel du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franța, în luna mai. Cei doi au luat prânzul împreună și se arătau foarte zâmbitori, în mod clar simțindu-se bine unul în compania celuilalt.



Actrița care a atras toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes cu apariția ei uimitoare de pe covorul roșu, l-a întâlnit pe Jonas în timp ce se bucura de soare în sudul Franței. Surse au spus că Demi și Joe s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni și între ei s-a creat o legătură de-a lungul timpul petrecut împreună.

Deși nu au fost surprinși în ipostaze romantice, cei doi erau scufudați în conversație, bucurându-se de compania celuilalt la maximum. Demi purta o cămașă neagră șic sub un pulover gri confortabil, iar Jonas  o cămasă cu nasturi de culoare crem. Alături de ei era un prieten.

Moore și Jonas au aruncat internetul în aer


De când au apărut pozele pe rețelele de socializare, oamenii s-au împărțit în două tabere. Fanii se întreabă dacă e ceva romantic între ei sau a fost doar o întâlnire amicală.

Un utilizator nu s-a putut abține să nu menționeze diferența mare de vârstă: "27 de ani diferență, asta e enorm!"

Unul nu a putut să înțeleagă idila, dacă chiar există una, spunând: "Demi poate fi mama lui. Știu că vârsta este doar un număr, dar să fim serioși, este prea bătrână".


Un alt comentator nu și-a putut ascunde șocul, exclamând: "Ce?!! Nu din nou Demi!!!?!!" și "Oh, haide, Joe, e frumoasă, dar prea bătrână, este superb și poate avea orice femeie dorește...Lăsați-l să se distreze" și altul: "Vârsta este doar un număr, dar hai acum!".

Pe de altă parte, unii oameni au fost complet de acord ca Demi și Joe să se relaxeze împreună. Unul dintre fani a spus: "Haide, Demi! Sunt adulți, iar dacă funcționează, de ce nu? Demi este superbă, atunci și acum."


Alții și-au arătat entuziasmul și i-au încurajat: "Ești rock, fată!", "Aceasta este o veste epică!".




Sursă: brightside
Foto: hepta
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro