Denise Richards vrea o chirie de 17.500 de dolari pentru casa splendidă din Malibu  Nonconformistă ca de obicei, cea mai recentă protagonistă a serialului "Real Housewives of Beverly Hills" a ales pentru această zi specială o rochie mini brodată, de culoare albă albă, semnată de Mark Zunino, şi şi-a dat jos pantofii la scurt timp după ceremonie.

Printre invitaţii la nuntă s-au numărat mai multe colege de pe platourile de filmare de la "Real Housewives", printre care Lisa Vanderpump, Lisa Rinna şi Camille Grammer.


Fostul soţ al lui Denise, Charlie Sheen, a fost la rândul său invitat la nuntă, însă nu a fost văzut printre cei prezenţi. Cei doi au fost căsătoriţi între 2002 şi 2006 şi au împreună două fete. Cea de-a treia fată a actriţei a fost adoptată după despărţirea de vedeta din "Two and a Half Men".

În 2014, Charlie Sheen a dat-o afară pe Denise Richards din vila din Mullholland Estates pe care o cumpărase pentru aceasta şi fiicele lor. Charlie Sheen şi Denise Richards au avut mulţi ani o relaţie cordială după divorţul din 2006, însă cele două vedete s-au certat în 2013, după ce actriţa i-a interzis fostului soţ să le vadă pe cele două fiice ale lor.


După divorț, Denise Richards a avut în 2006 o relaţie de scurtă durată cu Richie Sambora, fostul chitaristul trupei Bon Jovi. Între timp, cei actrița și Charlie Sheen au revenit la relații mai bune - după ce Denise s-a căsătorit cu Denise Richards, starul din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate / Two and a Half Men" a declarat că se bucură pentru fosta lui soție.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro