Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

Vedete / 01.06.2014

De ce este atât de specială Amal Alamuddin şi cum a reuşit acolo unde au dat greş multe actriţe celebre?

Cum trebuie să fie o femeie care să-l seducă pe George Clooney într-atât de mult încât s-o ia de soţie? Milioane de femei şi-or fi pus întrebarea asta, inclusiv celebrele lui iubite, care au eşuat, una câte una, în încercarea de a-l îngenunchia. Cel mai greu de însurat burlac de la Hollywood părea sortit să umble toată viaţa din floare-n floare, fără să-şi găsească vreodată statornicia.

Şi totuşi, pe neaşteptate, a venit şi răspunsul la această întrebare, dar, odată cu acesta, multe alte curiozităţi s-au născut. Cine e, în fond, această Amal Alamuddin şi cum a reuşit ea "să-l îmblânzească" pe uşuraticul star hollywoodian? Ce are ea şi n-au celelalte femei superbe care i-au stat alături? De la bun început, un lucru e clar: doar o femeie cu totul specială îl poate convinge pe George Clooney s-o ia de soţie.


Lucru lesne de observat, Amal nu este o frumuseţe ravisantă. Nu-i genul care face bărbaţii să roiască în jurul ei. Iar acest paradox nedumereşte cohortele de admiratoare şi presa care a descoperit cu surprindere marea schimbare din viaţa actorului. După relaţiile cu Elisabetta Cannlis şi Stacy Keibler, toată lumea se aştepta ca George să facă o alegere-standard, adică un fotomodel sau o actriţă de top. Ei bine, el le-a dat tuturor cu tifla: Amal Alamuddin este altfel. E din alt aluat.


Deşi nu la fel de celebră precum logodnicul său, ea este unul dintre cei mai respectaţi avocaţi din sistemul juridic englez, iar asta îi dezvăluie prima calitate: inteligenţa. O femeie cultă, puternică şi capabilă să muncească cu înverşunare pentru cazurile pe care le preia.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro