Anna Wintour a atras atenția presei după ce a renunțat o singură zi la iPhone-ul ei. Ea a revenit, însă, repede la mobilul său preferat
În 2007, Wintour a trecut la un telefon mai evoluat, Motorola Razr. Din 2009 până în 2012, Wintour a folosit un Blackberry și un iPhone și părea că a găsit modelul care i se potrivește cel mai bine. Anul trecut, ea a fost văzută tot cu aceste telefoane, simboluri al stilului ei de viață foarte activ, ocupat în cea mai mare parte de afaceri.

Tabloidul Daily Mail recunoaște că nu a izbutit să afle de ce a trecut Anna Wintour la un telefon retro, astfel că se mărginește să o complimenteze pentru ținuta ei de la Săptămâna Modei. "Doamna de fier" a purtat o rochie cu model floral, sandale crem și nelipsiții ochelari de soare, la care a renunțat după ce a intrat în sală.Anna Wintour este considerată una dintre cele mai importante femei din industria de media la nivel internaţional. În 2013, ea s-a situat pe locul al 41-lea într-un top Forbes al celor mai puternice femei din lume.


În 2011, Anna Wintour a fost decorată cu Legiunea de Onoare de preşedintele francez Nicolas Sarkozy, în cadrul unei recepţii ce a avut loc la Palatul Elysée din Paris.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro