Dosar Eva. 10 vedete care adoră să gătească. Vezi ce ar face la MasterChef!

Nelu Ploieșteanu era bucătar dacă n-ar fi cântat

Celebrul interpret de muzică lăutărească este pasionat de gătit, dar nu prea are ocazia să stea în bucătărie. Când are timp, nu-l lasă soția.

“Îmi place la nebunie să stau în bucătărie! Eu sunt cel care gustă mereu, își bagă nasul peste tot... Intru și stau acolo de n-aș mai ieși. Dacă nu-mi plăcea meseria mea, bucătar mă făcea mama! Nu prea gătesc însă, pentru că nu mă lasă soția. Știu sa gatesc de toate”, a spus Nelu Ploieșteanu în emisiunea "Cireașa de pe tort". “Când eram in turneu, le găteam băieților. Făceam perișoare, musaca, ciorbă de varză", a povestit el. Interpretul preferă mâncărurile gătite, tradiționale. "Nu-mi plac fructele de mare. Sunt tradiționalist, nu prea îmi plac mie mâncărurile exotice."

În opinia sa, calitatea esențială a unui bucătar, fie el profesionist sau amator, este bucuria de a găti. "Nu știu dacă există un fel de mâncare greu sau ușor, dacă pui suflet iese oricum. Să zicem că cel mai ușor este să faci o supă și cel mai greu sunt felurile mai migăloase, deserturile de exemplu sau sarmalele... Soția mea este minunată la acest capitol”, a mai spus Ploieșteanu în emisiunea de la Prima TV, neuitând să-i ofere un compliment soției sale.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro