Dosar Eva. 10 vedete care adoră să gătească. Vezi ce ar face la MasterChef!

Roxana Iliescu gătește și în vacanțe

Prezentatoarea emisiunii “Săptămâna mondenă” de la B1 TV adoră să gătească chiar şi atunci când este plecată în vacanţă. Ea a deprins bazele artei culinare în Italia, acolo unde a urmat cursurile unei profesoare.

"Mi-a plăcut mereu să-mi spionez bunica, mama sau pe oricine gătea prin jur. Dar ABC-ul adevărat l-am învăţat în Italia, la cursurile unei profesoare de artă culinară din Arezzo. În şase luni de zile, perspectiva mea asupra hranei s-a revoluţionat", a dezvăluit ea pentru Pro TV Magazin.
"În general nu-mi place să gătesc prăjeli şi nici lucruri complicate unde trebuie urmată reţeta precum Biblia. Îmi place să improvizez, să gătesc cu ce am prin bucătărie", a explicat ea pentru ghidul TV. Preferatele sale sunt salatele, pe care le pregătește de fiecare dată în altă variantă. "Salatele mele sunt opere de artă, mereu altfel, mereu sănătoase, mereu conţinând toate ingredientele unei mese întregi, 100% sănătoase", a explicat ea.
Prezentatoarea TV adoră să gătească și nu privește această latură ca pe o corvoadă, dimpotrivă. "Pentru mine e relaxare pură", a explicat ea. Primăvara îi cresc plantele aromatice din grădina pe care și-a improvizat-o pe balcon și pentru ea orice rețetă devine un curs de aromaterapie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro