Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Geanina Ilieș are un băiat și mai vrea o fetiță

Vedeta TV a divorţat de Irinel Varga, tatăl băiatului ei, în urmă cu trei ani. Ea îşi creşte singură fiul, dar a rămas în relaţii bune cu fostul soţ.

În vârstă de 27 ani, prezentatoarea știrilor sportive este foarte mândră de fiul ei, Patrick (6 ani). "Dacă părintele îi arată copilului respect, bunătate, onestitate, prietenie şi generozitate, există mari şanse ca şi copilul să facă la fel", a spus ea pentru sfatulmamicilor.ro. Vedeta recunoaște însă că uneori e nevoie de prezenţa ambilor părinţi în viaţa celui mic: "Divorţul este extrem de dificil, atât pentru părinti, cât și pentru copil".

Trecută prin experiența neplăcută a unui divorț, Geanina a explicat că tentația de a da vina pe fostul soț nu este în avantajul copilului. "Mamele care creează o imagine negativă tatălui în mintea copilului consider că fac o greşeală extrem de mare. Copilul are nevoie de afecţiunea ambilor părinţi."

Întrebată dacă i-ar plăcea să mai aibă un copil, Geanina a spus că şi-ar dori o fetiţă. "Toate la timpul lor. Eu  îmi mai doresc un copil, iar dacă dă Dumnezeu o fetiţă este foarte bine. Patrick îşi doreşte foarte mult o surioară, însă toate lucrurile se întâmplă atunci când trebuie", a dezvăluit pentru Kanal D.

  • AROCA, miercuri, 28.11.2012 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

  • Ioana, luni, 26.11.2012 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro