Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

Irinel Columbeanu a cântat "Trandafir de la Moldova", în costum popular

În luna mai, pe vremea când băncile nu-l executau silit, omul de afaceri încă se mai distra. El a fost prezent în emisiunea "O dată-n viaţă", de la TVR 1, unde a îmbrăcat un costum tradiţional românesc şi a cântat "Trandafir de la Moldova".

Columbeanu a făcut show în emisiunea Iulianei Tudor. Irinel a dansat, a cântat şi s-a distrat timp de câteva ore. El s-a îmbrăcat în costum popular şi a interpretat în duet cu Ştefania Rareş cunoscutul cântec "Trandafir de la Moldova". Emoţionat la început, Irinel şi-a dat drumul la voce şi a cântat cu foc versurile.

Cu câteva luni înainte, mai exact în noiembrie 2011, Columbeanu a fost surprins de paparazzii de la revista Ciao! îmbrăcat în fustă. El a primit vizita unui important om de afaceri scoţian, Ducele de Argyl, aşa că, pentru a-l face pe oaspetele său să se simtă ca acasă, a purtat un kilt. Aceasta este tradiţionala fustă în carouri pe care bărbaţii din Scoţia o poartă fără nimic pe dedesubt. Nu se ştie dacă Irinel a respectat întocmai obiceiul scoţian. Cert este că i-a prezentat ducelui împrejurimile Snagovului, apoi au vizitat mormântul lui Vlad Ţepeş.

  • Ich, luni, 05.11.2012 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

  • fashionista, duminică, 04.11.2012 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro