Dosar Eva. 7 personaje excentrice din România şi ciudăţeniile lor

Cristian Ţânţăreanu: Playboy în Paradisul Verde

Miliardarul a devenit celebru prin petrecerile opulente, organizate în Paradisul Verde, domeniul său din Corbeanca, unde afișa imaginea unui Hugh Hefner autohton. Ţânţăreanu (cu o avere estimată în 2010 la 25-30 de milioane de euro) a cam dat înapoi cu banii, dar asta nu i-a schimbat stilul de viață extravagant.

"Nu mai ştiu câţi bani am...grosul sunt aici, în curte. Am şi în bănci. Buncărul e într-un bloc mare de beton, trebuie dinamită (...) Ceauşescu n-a avut, Gaddafi n-a avut? Vreau şi eu buncărul meu ca să sfârşesc şi eu ca ei (...) Cât am furat eu pentru banii ăştia", declara, anul trecut, omul de afaceri pentru Adevarul.

La 60 de ani, el s-a pozat debrăcat, alături de patru femei goale, într-un jacuzzi și a declarat că i le făcuse cadou nevastă-sa. Acum are 68 de ani, a scăpat de cancerul de colon şi în fiecare an pleacă în Thailanda unde, cu aprobarea soției, se duce la prostituate, scrie Evenimentul zilei.
Personaj cu un limbaj colorat, pe șleau, Țânțăreanu dă tot din casă, recunoaște că-i plac femeile, face dezvăluiri despre viața lui sexuală în emisiunile TV și o ține din petrecere în petrecere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro