Dosar Eva: 7 războaie totale ale Oanei Zăvoranu. Vezi câte a pierdut!

Scandalul cu Oana Mareş: Oana a trecut la ameninţări

Zăvo s-a enervat după ce a tot fost luată peste picior în emisiunea prezentată de Oana Mareş la Antena 2 şi a dezlănţuit un atac dur pe Facebook. Numai că a avut o surpriză: a primit o replică ironică şi usturătoare, aşa că Zăvo a trecut la următoarea fază: ameninţările.

Postarea Oanei Zăvoranu nu lasă loc de interpretări. Reiese clar cine era ţinta sa: "Nu ştie nimeni cât am suferit şi cât am tras după divorţ că mi-am "permis" după 8 ani să nu îl mai iubesc pe cel cu care eram măritată, deşi altele care au făcut la fel sau eventual s-au şi combinat imediat cu cei mai buni prieteni ai foştilor soţi, nu au mai fost atât de blamate!!!!... sau care au fost luate de soţi personal din paturile amanţilor!!! (e una cu o bubă la gură pe antena 2 (Oana Mareş, n.r.), care mănâncă rahat cu polonicul de mine în fiecare emisiune, dar a uitat că soţul a luat-o din patul amantului care "întâmplător" era şi cel mai bun prieten al lui!!!!...şi ea e o sfântă acum...", a scris Oana pe Facebook.

Pentru prima dată, Mareş i-a dat o replică tare: "O privesc pe Oana Zăvoranu şi citesc declaraţiile sale cu simpatia, dar şi compasiunea cu care priveşti un frate mai mic, cu un retard mintal".

Cuvintele blondei au provocat-o imediat pe Oana Zăvoranu. "Ştie să vorbească şi fară prompter sau cască? Mă mir! Păi de aia e o anonimă, iar eu sunt Oana Zăvoranu. Să zică merci că a apărut şi ea prin ziar că am vorbit eu de ea, că la capitolul realizări are doar cititul pe promper înregistrat, că în direct e greu. Să aibă grijă de copil, că poate dacă se forţează să scrie când ea numără cu greu până la zece, să nu ajungă pe la spital de atâta efort intelectual. Să vorbească în pungă că o ascult eu săptămâna viitoare!", a declarat Zăvo, pentru Cancan. Apoi a trecut la ameninţări: "Gata! Ăsta e momentul ei de glorie! Sunt devastată de ce a zis de mine! Că a făcut efort şi a abuzat de tastatură, ea fiind obişnuită cu microfonul! Să nu mă facă să dau eu poze cu ea, că o să plângă pe preşul meu. Poze frumoase tare! Cu îndeletnicirile ei nocturne înainte de întâlnirile cu amantul, adică prietenul soţului", a mai spus Oana.

  • Ana, luni, 28.01.2013 13:25
    Oana Zavoranu

    Atat ea cat si maica-sa,niste mahalagioaice,care se hranesc cu scandaluri ,ca sa iasa in evidenta. O gresala enorma fac televiziunile,care le promoveaza mahalagismul , pentru audienta rau inteleasa.Nu cu ele si cu Ioana Tufar cresc in ochii telespectatorilor.Dinpotriva.,ne scarbesc !

  • cineva, luni, 10.09.2012 16:22
    ahahah

    oana este defecta!!!!!=)))))))))))

  • criss, luni, 10.09.2012 14:24
    si...

    pai si???care e rezultatul?aici e doar un caz....

  • 1Q.leu, luni, 10.09.2012 01:58
    dosar eva

    Asta e logodita cu nosferatu'.

  • ioana, duminică, 09.09.2012 17:10
    nebuna

    s-o duca maicasa la casa de nebuni!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro