Dosar Eva. 8 cupluri de vedete care au divorțat în primele 6 luni din 2013

Mihai și Iulia Albu: "Nu te mai iubesc! Ba te iubesc! Ba nu! Ba da!"
După opt ani de căsnicie, cei doi au semnat actele de divorț la sfârșitul lunii martie. Ei au ieșit de la notar ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți și au anunțat că vor rămâne în relații bune. Cu timpul, ei au mai încălcat "armistițiul", apoi au revenit la sentimente mai bune.
 
"De azi suntem oficial divorţaţi, rămânem în relaţii bune şi sigur că vom colabora şi de acum încolo. Fiecare o ia pe drumul lui în plan personal, viaţa merge înainte. Nu ne mai împăcăm", a declarat Iulia după semnarea documentelor.
Deși inițial au anunțat că nu vor da detalii despre motivul despărțirii, ei doi au ajuns să se atace în presă. Mihai a spus că decizia divorțului îi aparține și că o regretă. "Toată viaţa vom fi legaţi, dar lucrurile au ajuns puţin prea departe. Probabil m-am căsătorit cu un bărbat care şi-a dorit să aibă o femeie casnică. Mi-a reproşat că am avut <tupeul> să intru cu 10 la facultatea de arte", a declarat Iulia Albu, într-o intervenţie telefonică la Acasă TV.
După ce Iulia a spus că Mihai îi va plăti fiicei lor, Mikaela, "fabuloasa sumă de 1.000 de lei pe lună", creatorul de modă a ajuns la concluzia că nu mai regretă nimic și s-a obișnuit cu ideea despărțirii. "Nu profesia şi preocupările ei nu au condus la această despărţire, ci problemele dintre noi. Lipsa timpului petrecut împreună a deteriorat această căsnicie. O respect pe Iulia că vroia o carieră, dar priorităţile mele erau altele", a spus designerul la același post TV.
Chiar dacă a dat vina pe lipsa timpului petrecut împreună, Mihai Albu a dezvăluit, însă, adevăratul motiv pentru care a cerut divorțul. "Sunt un tip deschis, dar uneori m-au deranjat excentricităţile ei", a mărturisit Mihai Albu. "Nu mai este cale de împăcare între mine şi Iulia", a asigurat el. Potrivit informațiilor din presă, alegerea bizară a Iuliei de a avea ca animal de companie o găină și ironiile din presă pe această temă l-a exasperat pe soțul ei.
 
Cei doi s-au împăcat de Paște, iar Iulia a povestit fără perdea că au petrecut noaptea de Înviere împreună, după ce ziariştii au scris despre împăcarea lor. "Da, am făcut amor ca doi nebuni. Am stat tot timpul împreună, am ieşit la plimbare ca în vremurile de demult, chiar şi acum sunt cu Mihai, mergem să cumpărăm nişte suc. Nu am stat să numărăm orele petrecute în dormitor, dar pot să spun că am avut parte de clipe de vis", a dezvăluit ea în luna mai.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro