Dosar Eva. 8 cupluri de vedete care au divorțat în primele 6 luni din 2013

Diana Dumitrescu și Ducu Ion, din nou liberi după patru ani
Actriţa de la Acasă TV Diana Dumitrescu (29 de ani) şi producătorul Ducu Ion (31 de ani) au depus actele de divorţ, după o căsnicie de patru ani.
 
Diana şi Ducu Ion s-au căsătorit cu fast în august 2009, iar relaţia lor s-a desfăşurat departe de ochii presei, îndrăgostiţii preferând să călătorească şi să nu ofere multe detalii despre viaţa lor privată. Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, nu au copii împreună. În ultima perioadă, ei s-au afişat tot mai rar la evenimente mondene, iar vedeta de la Acasă TV a declarat că vrea să se concentreze pe carieră.

Potrivit Click!, relaţia celor doi nu mai mergea bine de ceva timp. Primele semne că sunt probleme în cuplu au apărut când Ducu Ion a plecat alături de prieteni în vacanţă să facă scufundări.
La începutul lunii, Diana Dumitrescu a venit cu prietenele la un eveniment monden de la Clucbul Diplomaţilor, iar zvonurile unui divorţ se înmulțeau. Diana a declarat pentru ziarul Ring că se va concentra pe carieră, aceasta fiind prioritatea ei.

Cu o lună înainte, Diana a postat pe blogul ei un mesaj care ridica semne de întrebare. "Sunt momente în viaţă când te blochezi. Situaţii în care nu ştii cum să acţionezi sau să reacţionezi, pentru ca nu eşti cu totul decis. Adică, mintea îţi spune una, sufletul alta. Momentele acealea când minte zice: «Ai dreptate! Fă aşa! Reacţionează aşa!» , iar sufletul spune: «Nu, mai aşteaptă! Ai răbdare! Încearcă altfel!». Ei bine, devine totul foarte confuz", a scris ea.

Presa a speculat că motivul despărțirii ar fi faptul că ei nu pot avea copii. O altă variantă răspândită a fost că certurile erau la ordinea zilei, întrucât Diana îi reproșa lui Ducu faptul că Adela Popescu primește mai multe roluri decât ea.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro