Dosar Eva. 8 cupluri de vedete care au divorțat în primele 6 luni din 2013

Elena Udrea și Dorin Cocoș, un mariaj cu final așteptat
Cei doi au divorțat la începutul acestei săptămâni, "în mod amiabil şi în faţa notarului". după cum au anunțat într-un comuunicat. 
 
"Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii", au menționat ei. "Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea", au mai scris cei doi.

Vestea n-a fost, să recunoaștem, una șocantă. De-a lungul timpului, au apărut semnale că mariajul lor nu mai funcționa. Chiar Dorin Cocoș mărturisea că Elena Udrea e mai mult musafir în relația lor. "E şi uşor şi greu", spunea omul de afaceri într-un interviu publicat de Click! în 2011. "Din păcate, politica îi ocupă mai tot timpul. Mai în glumă, mai în serios, acum este aproape musafir, petrecem împreună mult mai puţin timp decât ne-am dori. Am ceva stres, nu sunt obişnuit cu expunerea mediatică, mi-aş dori să pot trece neobservat", a adăugat Dorin Cocoş. 

Presa a speculat că fostul ministru al Turismului ar avea o relație cu primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, însă edilul a negat informația. "În ceea ce o priveşte pe doamna Elena Udrea nu pot să nu recunosc că este o femeie frumoasă, hotărâtă, inteligentă şi puternică, tocmai de aceea îl felicit de pe acum pe bărbatul lângă care va alege să îşi trăiască de acum înainte viaţa. E de o calitate umană care se ridică deasupra multor bărbaţi din politică", a declarat Cătălin Cherecheş pentru ziarul Click!.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro