Dosar Eva. Bianca Drăguşanu, 9 fotografii care au scandalizat Facebook-ul
Vedete / 11.11.2012

Unul dintre cele mai mediatizate personaje mondene din România, Bianca Drăguşanu are o reţetă simplă, dar eficientă, pe care o foloseşte fără reţinere pentru a se menţine în prim-plan. Vedeta a învăţat că este esenţial să te menţii în centrul atenţiei prin orice mijloace, chiar dacă reacţiile provocate pot fi şi negative.

Că e de bine sau de rău, important este să se vorbească despre ea, iar Bianca ştie ce are de făcut: printre o despărţire de "prinţul" Cristea şi o apariţie la o emisiune de televizată, fosta asistentă TV nu uită să arunce pe Facebook câte o fotografie în care ea îşi expune corpul anorexic. Fiecare apariţie provoacă valuri de reacţii din partea internauţilor, iar astfel Bianca îşi atinge scopul.

  • YweTTe, vineri, 14.02.2014 00:08
    BIANCA DRAGUSANU

    * Draga BIANCA DRAGUSANU. * Facand slalom printre situatiile ostile ale vietii si, fiind maltratata fizic, psihic, spiritual, verbal, social, de, exact persoanele intalnite: rude; cadre didactice, medicale; cunostinte; rivali; dar mai ales " prieteni", ai reusit sa obtii, prin munca, sacrificii, durere, orgolii, vise dorinte, bucurii, satisfactii, si celelalte sentimente, locul mai inalt decat intai, fiind invidiata profesional atat in tara, cat si peste hotare. Esti un simbol, o marca, o parola,..., UN UNICAT. Nici un barbat, vreodata nu te poate merita, deoarece baremul pe care ti l-ai impus te-a ridicat la nivelul de PREMIU, doar visat. Nimeni nu poate locui langa tine, din simplul motiv ca te-ai inaltat la nivelul pe care nu il poate atinge vreodata barbat sau femeie, fiindca nu sunt dispusi sa plateasca pretul echivalent; de aici si atatea biciuieli din partea tuturor. * Au tanjit multi la compania ta, dar in limitele comune, ale unui efort comun, iar un efort comun, produce individul nivelului inferior care, din pacate, nu poate percepe deasupra de frontiera pamanteana a confortului sau. * Abia dupa ce a gustat din compania ta, intelege cat de superioara iti este atitudinea, si urandu-si nimicnicia, cauta sa te coboare, unde nu ai fost niciodata, cu scopul de a te putea digera. Cu cat se straduieste mai mult, cu atat zeitatea din tine straluceste mai tare, facandu-te mai splendida. * Esti o pasare prea nobila, si nici o colivie nu te poate tine legata de natura comuna, limitata, finita, pamanteana. * Intelege odata, ca fericirea ta se obtine OBLIGATORIU in libertate, independenta, daruire spirituala si profesionala. O familie frange zborul spre o perfectiune ideala, indiferent de acuzatiile cuiva. De ce sa construiesti o formula care apoi creaza legaturi greu de indeplinit, leziuni sufletesti, prea multe vise sunt transformate si spulberate. * Exista proverbul: " vedem si tratam semenii asa cum suntem noi". Deci: fiecare s-a golit de pacatele personale atribuinduti-le tie; de aici atata vehementa in a te pune la zid, de frica sa nu se aleaga cu ele inapoi. Dar, intr-un viitor fiecare va arata asa cum gandeste, vorbeste, actioneaza. Si, cand te gandesti ca e atat de usor sa fii bun, transparent, muncitor, tolerant, amabil, zambitor si corect. * Lumea pe care ai supus-o la propriile-ti picioare si care nu mai are secrete pentru tine, te-a facut sa intelegi ca poti iesi din randul lumii si sa traiesti dupa principii care se ridica deasupra limitelor finite. * Starea materiala de care dispui, iti permite sa nu te injosesti, acceptand sa fii ingradita sub orice forma, si dezvolta, pentru tine si pentru spirite ori suflete noi, in formare, METAFORICUL SABLON, atat de frumos definit: BIANCA DRAGUSANU. * Te admir si imi hranesc spiritul cu fenomenala ta putere si energie pozitiva care ne inunda ca o lava fierbinte, superioara si binefacatoare!*

  • laurentiu doroftei, marţi, 28.01.2014 23:15
    eu o apar pe bibi

    MA ROG CE TOT AVETI CU Bianca ea ce are este si ea un om ca toti ceilati bravo ei ca ia raspuns cu acesi monede ,., Cine se crede acea psiholoaga sa zica bine mersii ca nu a fost data in judecata de bianca ca astfel o incurca rau de tot asa ca juecati inainte sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa ei parca voi nu ati trecut peste 1 2 3 drspartiri na ca se intampla si la case mai mari Fotografia Laurentiu Doroftei.

  • mariana crina, sâmbătă, 11.01.2014 02:01
    bianca dragusanu

    Arata la varsta ei ca dracu, niste oase invelite in piele. sa nu o ia tinerele de exemplu.Nebunia trece dar ce construiesti in tinerete ramane.

  • Arekusa, joi, 07.03.2013 10:34
    :|

    Imi place de ea insa e prea slaba. Ar arata mai bine daca ar avea un pic mai multe forme. Plus ca trebuie sa fie tare greu sa manance atat de putin :|

  • sorina nina, joi, 24.01.2013 10:42
    Bianca Draguseanu

    nu arati asa rau dar totusi machiata esti super fara suparare dar ne-ai cam dezamagit pe toti cu pose false stergele !!!

  • john, marţi, 15.01.2013 20:55
    Bianca

    Arati ca naiba!!!!!!!!!!!!!!!!

  • elena, sâmbătă, 12.01.2013 19:08
    bianca

    este la moda,asta se cere astazi,o admir pentru ca poate sa isi urmareasca scopul ei,care nu este usor,daca e bine sau rau,timpul ne va arata,alegerea este a ei si trebuie sa o respectam.

  • amalia, vineri, 21.12.2012 20:49
    bianca draguseanu

    e prea slaba!!!!!!!!!!!!!!Atat de slaba ca te sperie, poate ere freo problena si de-aia .....

  • Rox, miercuri, 05.12.2012 06:49
    E groaznic de urata!!

    Are buzele precum celelalte de mai jos!! E groaznic de **urata**!! Cum va arata asta la 63 ani??!! Ca una de 150 ani!!Du te tu si nu te mai afisa in lume ca o vampa ce esti!! Uraciunea pamantului!!

  • clinton, joi, 29.11.2012 22:44
    bianca dragusanu

    BIANCA DRAGUSANU CARE A SPERIAT FACEBOOK-UL!!! TEROAREA BUCURESTIULUI,SAU A ROMANIEI.....BUHU HU!!!

  • ANONIM, miercuri, 28.11.2012 14:50
    Vorbe

    Voi nu realizati ca ei ii sare inima in sus de bucurie atunci ca i se spune ca e anorexica si mult prea slaba ? Fratilor , asta vrea , dar nu o recunoaste . Sunt in aceeasi situatie ca ea si atunci cand lumea imi spune asta neg , ma fac virgula ca nu suport si ca nu vreau , dar de fapt mi se umple sufletul de fericire . Ea asta urmareste !

  • clinton, luni, 26.11.2012 21:57
    bianca dragusanu

    IMI FACI SI MIE ROST DE-O PERECHE DE OCHELARI DIN AIA??????????? SAU II DONEZI? M-AM INDRAGOSTIT DE EI ,PE BUNE,CA DE TINE NICI PE DEPARTE....HOROR......

  • maryhuana, sâmbătă, 24.11.2012 01:46
    Dosar la dosar

    ... Acesti oameni care se reduc singuri la "superficial"=expunere a aspectului exterior si si mai mult se transforma numai in niste Mutanti ai ceea ce NATURA a creat... uita singuri de adevaratele valorile ale unui om care nu sant de expus pe site =nu pot fi recunoscute aici...deci nu pot fi aici decat pentru aceea criticati sau "laudati" pentru ce s-au si expus... Sau mai bine zis s-au inghesuit sub ochii cititorului.indesat indesat in ochii cititorului! ce s-au si expus! ce s-au si expus...

  • daniela, vineri, 23.11.2012 00:23
    bau-bau

    scurt-clar si cuprinzatorrrrr...esti BAUUUUUU---BAUUUUUUUUUUU

  • cpato, marţi, 20.11.2012 13:57
    gonflabila reconstruita

    unde vedeti voi frumoasa de la natura? asta-i o gonflabila reconstruita! bleah...

  • valentin, luni, 19.11.2012 12:48
    schelet

    ..Personal,nu cred ca a-si pute face sex cu un schelet, cum poti palpa niste oase care te-nfioara..?

  • Denice Mironescu, duminică, 18.11.2012 23:20
    Infatisare frumoasa este un atu , dar nu singurul ...

    Nu toate femeile sunt dotate de la natura si nu trebuie sa rada nimeni de asa ceva . Evident e bine sa iesi in fata daca ai ceva valoros de aratat si de spus lumii. E o femeie normala , Nu este nici urata . Ea doar sa straduieste sa arate bine . Oare cati care ati comentat pe acest site sunteti foarte frumosi ? E bine sa apreciem daca e ceva de apreciat , dar sa nu radem de infatisarea cuiva . O femeie trebuie evaluata in primul rand pentru comportament , educatie , atitudine , suflet , maniere . E drept infatisoarea frumoasa este un atu , dar nu singurul . Eu cunosc oameni urati dar cu caracter frumos , rar gasesti pe cineva care sa le aiba in acelasi timp pe amandoua .

  • petronela, duminică, 18.11.2012 22:09
    Bia

    sincer dragilor....nu imi place asa de slaba...dar imi pplace foarte mult ambitia ei pt toate astea...incerc si eu sa ma abtin de la mancare dar nu pot sa nu manac de doua ori p zi...trebuie sa ai multa vointa sa nu mananci deloc...

  • BIBI, sâmbătă, 17.11.2012 11:32
    BIANCA DRAGUSANU

    BAI FATUCA ANOREXICA,TE-A BATUT "CUTU" PESTE BOTIC? DE AIA AI ASA BUZELE? SAU TE-A BATUT STRESUL CA NU ESTI MEDIATIZATA......PROASTA LUME CARE ITI DA ATENTIE!

  • clinton, sâmbătă, 17.11.2012 11:29
    BIANCA DRAGUSANU!

    bianca dragusanu, pe langa faptul ca esti anorexica, si arati ca naiba tu te crezi ce spui? mananci cicolata? mai bine ai manca altceva:))

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro