Michael FoxStarul din "Back to the future" a vorbit despre lupta lui cu maladia Parkinson
Fox a anuţat că a descoperit un nou tratament care dă rezultate bune în combatarea tremurului caracteristic maladiei - meditaţia. "Singurul mod în care nu mă mişc, câtuşi de puţin, e atunci când dorm", a mărturisit el, explicând că atunci activitatea cerebrală se reduce mult şi opreşte orice mişcare. "La fel se întâmplă când meditez. Dacă o fac sincer, concentrat, atunci creierul meu îşi încetineşte activitatea suficient ca să se oprească şi tremuratul", a spus actorul.


Pe lângă cariera sa cinematografică importantă, starul şi-a dedicat mare parte din timp fundaţiei care îi poartă numele, înfiinţată în anul 2000, şi care în ultimii 16 ani a obţinut donaţii de 650 de milioane de dolari în scopul cercetării maladiei Parkinson, relatează Daily Mail.

Michael J. Fox, care s-a născut în Canada, a devenit celebru după ce a apărut în filmul "Înapoi în viitor". În 2000, după ce simptomele bolii Parkinson i s-au acutizat, actorul canadian a renunţat la actorie. Este căsătorit cu actriţa Tracy Pollan din 1988 şi au împreună patru copii: Sam, în vârstă de 27 de ani, gemenii Aquinnah şi Frances (21 de ani) şi Esmé, care a împlinit 15 ani pe 3 noiembrie.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro