Cei doi actori au povestit în interviul publicat de People cum au luptat cu maladia care le-a schimbat viața
Michael J. Fox și Tracy Pollan s-au cunoscut în vara anului 1985, când ea susținea audiții pentru serialul "Family Ties". În '87 au lucrat împreună la filmele "Bright Lights" și "Big City". Atunci a început relația lor, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

După experiența prin care au trecut împreună, actrița spune că Michael i-a oferit "atât de multe" în viață: "Viziunea lui optimistă despre orice este atât de puternică. Michael nu-și face griji despre vitor. Eu sunt complet invers", a spus Tracy.


Michael J. Fox a vorbit și în 2016, într-un interviu emoţionant publicat de revista Haute Living, despre lupta lui cu maladia Parkinson, povestind cum l-a schimbat pentru totdeauna această afecțiune. Actorul a fost șocat când doctorul i-a spus că va mai putea lucra normal cel mult zece ani. Starul şi-a anunţat fanii că este bolnav după şapte ani, perioadă despre care spune că era una de negare, în care nu putea accepta că are Parkinson.

Treptat, el a decis să lupte cu boala, fiindcă nu concepea că va ajunge în scaunul cu rotile, incapabil să mai facă lucruri simple, prizonier al unui trup slab. Cu toate că doctorul i-a spus că semnele maladiei vor avansa destul de repede, actorul canadian este mulţumit că nu a cedat şi a reuşit să încetinească boala cât mai mult timp posibil. "Ar fi trebuit să fiu în scaunul cu rotile acum. Sunt încă departe de faza asta", a mărturisit el. În 2000, după ce simptomele bolii Parkinson i s-au acutizat, actorul canadian a renunţat la actorie.


Fox a anuţat că a descoperit un nou aliat care dă rezultate bune în combatarea tremurului caracteristic maladiei - meditaţia. "Singurul mod în care nu mă mişc, câtuşi de puţin, e atunci când dorm", a mărturisit el, explicând că atunci activitatea cerebrală se reduce mult şi opreşte orice mişcare. "La fel se întâmplă când meditez. Dacă o fac sincer, concentrat, atunci creierul meu îşi încetineşte activitatea suficient ca să se oprească şi tremuratul", a spus actorul.


După rolul din serialul "Family Ties", a urmat cel din lungmetrajul "Înapoi în viitor", care a făcut din Michael J. Fox un star de talie mondială şi i-a deschis calea spre succes, cu alte filme bine primite de public, precum "Adolescentul vârcolac/ Teen Wolf" şi cele două continuări ale filmului "Înapoi în viitor".

Apreciat și pentru interpretarea din "Plutonul", actorul a revenit în televiziune în anii '90 cu serialul "Spin City", însă după ce a fost diagnosticat cu maladia Parkinson, s-a retras din activitate în anul 2000. Cu toate acestea, Michael J. Fox a continuat să joace şi a apărut în "The Michael J. Fox Show", un serial de comedie inspirat din viaţa actorului canadian.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro