Unul dintre cele mai cunoscute exemple de sacrificiu pentru a atinge performanţa este cel făcut de Simona Halep. Sportiva a afirmat public că ea nu a avut parte de o copilărie adevărată şi nu s-a jucat cu păpuşile. Acest lucru a ajutat-o însă să ajungă una dintre cele mai bune cinci tenismene ale lumii, în momentul de faţă.

„N-am avut păpuşi, n-am avut altceva. N-am cerut niciodată păpuşi. Jucam fotbal, jucam tenis, făceam fileu din aţă, am găurit asfaltul şi am băgat doi stâlpi şi jucam tenis. Şi în casă la fel, am făcut un mini-teren de tenis şi jucam cu fratele meu“, a povestit în trecut Simona Halep.


Simona a ţinut în mână pentru prima dată racheta de tenis la vârsta de 4 ani. Acum, ea spune că nu regretă nicio decizie luată în trecut şi că nu îi înţelege pe tinerii care îşi petrec în baruri şi cluburi tot timpul pe care îl au.

„Toată lumea de vârsta mea merge la cluburi, la sucuri. Eu chiar l-am întrebat pe fratele meu ce fac la sucuri. Toată ziua stai la suc. Cu un suc în faţă două ore. Eu nu pot. Mă duc la Constanţa, ies în oraş şi nu stau mai mult de o oră“, a încheiat sportiva.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro