Samantha Markle, sora vitregă a ducesei de Sussex, a acuzat-o că nu-i mai pasă de tatăl ei
La scurt timp după declaraţiile lui Thomas Markle, sora vitregă a ducesei, Samantha Markle, a acuzat-o că nu-i pasă de soarta tatălui lor. "Ce-ar fi dacă ți-ai respecta tatăl? Destul e destul", a scris ea pe Twitter. "Comportă-te ca un om, comportă-te ca o femeie", a adăugat ea, aruncând vina pe Meghan în caz de necaz: "Dacă tata moare, e vina ta, Meg."

Samantha a criticat-o pe ducesa de Susex şi pentru că i-a adus un omagiu lui Nelson Mandela, dar nu are grijă de părintele ei: "Mă bucur că ai atâta timp să te fâțâi peste tot, omagiindu-i pe alții, în timp ce-ți ignori tatăl! Cât de rece poți să fii când te privești în oglindă?".


Mamă a trei copii, Samantha lucrează în prezent la o carte care promite dezvăluiri despre "perioada întunecată" a surorii sale.

Richard Fitzwilliams, un comentator pe teme regale, este de părere că Thomas Markle e un sihastru bolnav care are nevoie de atenție. "I-ar prinde mai bine o perioadă de liniște și să stea puțin retras, în loc să tot dea interviuri care hrănesc apetitul nestăpânit al presei", a spus expertul citat de Daily Mail.

Totodată, Fitzwilliams consideră ieșirea la rampă a Samanthei o "otravă curată": "Samantha nu a arătat nimic decât animozitate față de Meghan. Ea a recunoscut că a fost ideea ei ca tatăl său să pozeze pentru paparazzi. Ca să faci o acuzație de genul acesta, înseamnă că ai ajuns destul de jos. Samantha, pe care Piers Morgan (un cunoscut lider de opinie britanic, n.r.) a comparat-o cu un vultur, este geloasă și se victimizează."


După nunta prințului Harry cu Meghan Markle, Samantha a avut mai multe remarci dure la adresa surorii sale, exprimate pe rețelele de socializare și în presă. Ea a apărat dreptul tatălui lor de a apărea în imaginile pentru care a primit bani de la paparazzi, susținând că nimeni nu i-a învățat pe cei din familie cum să se descurce cu furtuna mediatică globală care s-a abătut asupra lor după dezvăluirea relației dintre Meghan și Harry. Într-un alt atac, Samantha a susținut că Prințesa Diana ar fi rușinată să vadă că fiul ei s-a căsătorit cu Meghan, pe care a numit-o "Ducesa Nonsensului".


Potrivit The Sun, Meghan Markle nu a mai vorbit de două luni cu tatăl său. Thomas a declarat pentru acest ziar că își face griji pentru fiica lui. El crede că Meghan se află sub o presiune imensă și este terifiată: "Am văzut în ochii ei, pe fața ei și în zâmbetul ei", a spus el.


Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro