Ana Maria Prodan, în rezerva clinicii din Turcia, aceeaşi în care s-a operat şi Luciu

Sub semnul cancerului

Ana Maria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, e la a treia intervenţie chirurgicală asupra propriilor sâni. La primele două intervenţii, a tot micşorat implanturile, de această dată, le-a scos definitiv.
"Voiam să mă operez cât mai repede, după ce am făcut o ecografie mamară, în urma căreia s-a observat că punga cu silicon de la sânul drept era deplasată periculos de mult şi-mi putea crea neplăceri. De altfel, aveam şi dureri în ultima vreme, care deveneau din ce în ce mai accentuate, dar şi nişte înţepături la nivelul bustului, ce-mi dădeau o stare de disconfort. Nu puteam să dorm prea bine, mai mult, şi spatele mă deranja, din cauza greutăţii implantului. Am avut o discuţie cu Laur, soţul meu, şi împreună, am luat decizia de a face o intervenţie chirugicală în Turcia", a dezvăluit Anamaria pentru wowbiz.ro.

După operaţie, vedeta se simte bine, dar are emoţii în privinţa cancerului la sân: "Poate pare ciudat, dar mereu mi-a fost frică să nu mă îmbolnăvesc de cancer la sân. O mătuşa de-a mea din partea tatălui a avut această maladie nenorocită şi a murit fără să se poată face nimic pentru avea. Era tânără, abia trecuse de 45 de ani, iar tumorile din zona pieptului s-au dezvoltat atât de rapid în organism, încât, în câteva luni de la depistarea lor, femeia s-a stins din viaţă. A fost îngrozitor! O durere mai mare ca atunci nu am mai văzut în viaţa mea", a declarat vedeta care trăieşte cu teama să nu aibă o predispoziţie genetică pentru a dezvolta această boală.

Citeste in continuare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro