Potrivit Daily Mail, Eva Longoria a adoptat stilul consacrat de Kim Kardashian După divorţul de Tony Parker, actriţa americană s-a căsătorit cu mogulul media mexican Jose "Pepe" Baston (47 de ani) şi este posibil ca ea să-şi dorească un copil cu noul soţ. Nunta a avut loc în mai anul trecut, la o reşedinţă privată cu vedere spre lac din Valle de Bravo, în apropiere de Ciudad de Mexico. Ceremonia a avut loc în aer liber, într-un loc pitoresc din apropierea lacului.

În jur de 200 de invitaţi au participat la eveniment, iar ziua cea mare s-a încheiat cu un spectacol de artificii. Evenimentul a fost organizat de sora lui Bastón, Rosalia, iar ceremonia a fost oficiată de Părintele Pedro atât în engleză, cât şi în spaniolă, relatează Mediafax. Deşi Longoria nu a avut domnişoare de onoare, fiicele lui Bastón, Tali şi Mariana au mers înaintea cuplului deschizând ceremonia.


Eva şi Jose s-au logodit în decembrie 2015, în timpul unei vacanţe în Dubai, unde mogulul TV mexican a făcut dovada iubirii sale pentru starletă cu un inel cu rubin. Relaţia celor doi a început la finele anului 2013.

Actriţa americană se află la a treia căsnicie, după ce a divorţat de actorul Tyler Christopher şi de jucătorul de baschet Tony Parker.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro