Fata ei este model: Fiica lui Cindy Crawford, în prima campanie pentru un parfum

Vedete / 12.05.2017

La doar 15 ani, Kaia Gerber urmează drumul deschis de mama sa celebră. Adolescenta a realizat o campanie pentru un parfum Marc Jacobs.

Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, au de ce să fie mândri: fiica lor, Kaia, tocmai a realizat prima ei campanie pentru un parfum, Daisy Marc Jacobs. Şedinţa foto a avut loc la Los Angeles, iar adolescenta s-a descurcat excelent. Îmbrăcată într-o rochie mini din dantelă albă cu motiv floral şi mâneci lungi, ea purta sandale argintii cu toc înalt (poate cam prea înalt) şi a privit profesional spre camera foto.Kaia încă este elevă la colegiu, dar primeşte ofertă după ofertă din lumea modei. Ea a devenit ambasador al parfumului Daisy Marc Jacobs în urmă cu două luni, împreună cu alte două tinere speranţe din lumea modei, Dilia Martins şi Sofia Mechetner.


Alături de Kaia a fost prezent şi fratele ei mai mare, Presley. Îmbrăcat cu o jachetă neagră şi jeanşi strimţi de aceeaşi culoare, el a pozat cu sora lui. Deja o prezenţă obişnuită în modă, tânărul în vârstă de 17 ani a participat la Met Gala, după ce a prezentat pentru branduri de top precum Calvin Klein, Dolce & Gabbana şi Jeremy Scott, relatează Daily Mail.  

După şedinţa foto, Kaia şi Presley au participat la o petrecere la care au fost prezente mai multe modele ale agenţiei IMG Model, printre care Cayley King, Lisa Rinna şi Amelia, fiica de 15 ani a lui Harry Hamlin.


Kaia s-a pozat cu actriţa în vârstă de 17 ani Joey King, care actualmente joacă alături de Michael Caine în piesa de teatru "Brooklyn in Going in Style".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro