Actrița americană arată excelent la 42 de ani
Carmen Electra are o relaţie cu Tal Cooperman, un mogul din industria vestimentară. Fosta vedetă a serialului "Baywatch" l-a cunoscut pe Cooperman, în vârstă de 30 de ani, prin intermediul unui prieten comun şi a mărturisit că prima lor întâlnire a fost "explozivă". "Nu ne grăbim, luăm lucrurile pe rând şi încercăm să ne cunoaştem mai bine. Până acum, suntem cu adevărat foarte fericiţi! E minunat şi foarte amuzant", a declarat Carmen pentru E! News în aprilie.


Tal Cooperman, un antreprenor din Los Angeles, a înfiinţat brandul de lifestyle DCMA Collective alături de vedetele trupei Good Charlotte, fraţii Joel şi Benji Madden, şi fratele acestora, Josh.

Fost model Playboy, Carmen Electra a fost căsătorită cu celebrul jucător de baschet Dennis Rodman şi cu starul trupei Jane's Addiction, Dave Navarro, notează Mediafax.

Actriţa a rupt logodna cu rockerul Rob Patterson în 2012, după o relaţie de patru ani, şi a avut o aventură cu producătorul de televiziune Simon Cowell la începutul anului 2013.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro