18
Găsiţi diferenţele! Gwyneth Paltrow seamănă leit cu fiica ei
Divertisment · Vedete / 15.05.2018

Actriţa a postat pe Instagram o imagine cu fata sa, Apple, în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani. Mama şi fiica seamănă leit.

De ziua fiicei sale, Gwyneth Paltrow a publicat pe contul său de Instagram o imagine la care ţine mult. "Eşti cea mai vibrantă, amuzantă, învârtindu-te peste tot, frumoasă (pe dinăuntru şi pe dinafară) tânără. Eşti incredibil de înţeleaptă şi o incredibilă compozitoare", a elogiat-o actriţa pe Apple. "Îţi mulţumesc că încă mai ieşi cu mine, chiar dacă ai 14 ani", a mai scris ea.

Actriţa a postat duminică, pe Instagram, de ziua mamei, o imagine din perioada în care era însărcinată cu Apple.


Apple este fiica actriţei din mariajul cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Gwyneth şi Chris s-au căsătorit în 2003, iar primul lor copil s-a născut la cinci luni după nuntă. În anul următor a venit pe lume fratele lui Apple, Moses.

În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani. De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016.


Paltrow are acum o relaţie de trei ani cu Brad Falchuk un celebru producător de la Hollywood, în timp ce Chris Martin este într-o relaţie cu actriţa Dakota Johnson.


Foto: Hepta, Daily Mail
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro