Aventura cu Kim Kardashian şi reputaţia de cuceritor l-a costat căsnicia pe Nic Cannon
Mariah Carey (45 de ani) și Nick Cannon (33 de ani) s-au despărțit încă din luna mai și au stabilit un acord cu privire la gemenii lor, scrie TMZ. Cu o diferență de vârstă de 12 ani între ei, cei doi artiști formau unul dintre cele mai frumoase și îndrăgostite cupluri din showbiz-ul american. S-au căsătorit după numai două luni de când s-au cunoscut, iar mariajul lor părea foarte solid.

2014 l-au petrecut însă mai mult despărțiți. Ultima lor apariție comună s-a petrecut în ianuarie, la premiile SAG. Mariah era atât de suspicioasă în privința lui Nick, încât a angajat o gardă de corp. "Bodyguarzii nu erau acolo ca să țină fetele departe de Nick, ci ca să-l țină pe el departe de fete", a declarat o sursă pentru Page Six.


"Mariah a discutat de mai multe ori cu avocații despre divorț. Dar Nick e mai pasiv. Nu prea vrea să apase trăgaciul, probabil de dragul copiilor. Sigur o va aștepta pe Mariah să ceară ea divorțul, dar n-o să se predea fără să lupte. O să ceară o halcă din averea ei de 500 de milioane de dolari", susține o sursă citată de In Touch Weekly. "Nick e un tip sensibil și își dă seama că gemenii ar avea o viață mai stabilă dacă Mariah are custodia totală. Dar el vrea să aibă un program generos de vizitare", a mai spus sursa.


La rândul său, rapperul este jelos pentru că Mariah a flirtat cu starul hip-hop Nas. "Problema lor este că nu mai au încredere unul în celălalt", a declarat o sursă pentru publicația Life & Style.Contactat de ziarul britanic Daily Mail, un purtător de cuvânt al cântăreței a spus că nu comentează despre viața ei personală.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro