7
George Clooney stârnește îngrijorare cu privire la sănătatea lui - FOTO
Divertisment · Vedete / 25.09.2024

Cea mai recentă apariție publică a lui George Clooney a stârnit îngrijorare cu privire la sănătatea lui în rândul fanilor.

La premiera filmului Wolfs, George Clooney arăta mai slab și mai palid decât de obicei. Actorul în vârstă de 63 de ani părea obosit și chiar puțin galben, lucru care i-a pus pe jar pe fanii săi cei mai înfocați. Mai mult decât atât, Amal nu l-a însoțit, alimentând și mai tare zvonurile.

George Clooney, probleme de sănătate?


La premiera Wolfs din 18 septembrie 2024, apariția lui George Clooney a devenit un subiect de îngrijorare în rândul fanilor. Actorul în vârstă de 63 de ani, lăudat dintotdeauna pentru farmecul său fără vârstă și aspectul său sănătos, părea izbitor de diferit față de înfățișarea cu care ne-a obișnuit.



Fanii au observat rapid că Clooney părea vizibil mai slab, cu un ten palid și aproape gălbui, care a ridicat semne de întrebare cu privire la sănătatea lui.

Soția sa, Amal, a lipsit de la eveniment, ceea ce nu a făcut decât să sporească speculațiile, întrucât Clooney a stat singur în fața camerelor.

Fanii nu au putut ignora transformarea sa fizică


George Clooney a stat alături de colegii distribuției, inclusiv Richard Kind, Poorna Jagannathan, Amy Ryan și Zlatko Buri. În timp ce zâmbetul lui Clooney a rămas la fel de strălucitor ca întotdeauna, transformarea lui fizică a fost greu de ignorat.


Clooney a fost surprins pozând alături de Brad Pitt, colegul și prietenul său apropiat. Ambii erau îmbrăcați în costume elegante, fără cravate pentru un aspect mai relaxat. Cu toate acestea, în timp ce Pitt radia energie și tinerețe, aspectul lui Clooney părea obosit în comparație cu acesta.

Contrastul dintre cele două vedete de la Hollywood, ambele fiind cunoscute pentru îmbătrânirea grațioasă, a fost deosebit de izbitor. Brad a apărut la fel de plin de viață ca întotdeauna, în timp ce pielea mai palidă și fața mai slabă a lui Clooney ieșeau în evidență, mai ales sub luminile aspre ale evenimentului.


Fanii s-au grăbit să comenteze, unul dintre ei spunând direct : "George pare bolnav, pielea lui este galbenă". Unii fani au fost cu adevărat îngrijorați: "George este bolnav? Nu mai arată ca înainte. Sper că este bine, iar eu sunt doar paranoic." Unul chiar a sugerat: "George pare să aibă icter".



Sursă: brightside
Foto: hepta
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro