11
Gwyneth Paltrow a dezvăluit că „aproape a murit” când a născut-o pe fiica sa, Apple
Divertisment · Vedete / 26.10.2021

În cadrul podcastului „Armchair Expert”, găzduit de actorul Dax Shepard, Gwyneth Paltrow a vorbit despre experiența tulburătoare prin care a trecut la nașterea fiicei sale, Apple.

Actrița în vârstă de 49 de ani a vorbit despre cum s-a schimbat corpul său de-a lungul anilor, în special după nașterea lui Apple, în anul 2004.

Paltrow este mama a doi copii, Apple de 17 ani și Moses de 15 ani, din căsnicia cu fostul său soț, Chris Martin. Ea este și mama vitregă a celor doi copii adolescenți ai actualului ei soț, Brad Falchuk.

În timpul podcastului, actrița a dezvăluit pentru Shepard că „aproape a murit” în timpul nașterii din cauza complicațiilor și a făcut o operație de cezariană de urgență.

„Am două operații de cezariană”, a spus Paltrow. „Nașterea fiicei mele a fost o urgență. A fost o nebunie - aproape am murit amândouă. Nu a fost deloc în regulă”, a spus actrița.

„În orice caz, ai o cicatrice imensă pe corp și te gândești 'Uau, asta nu era aici'. Nu că ar fi ceva rău sau că o judec, doar îmi spun O, Doamne!”, a declarat vedeta din „Iron Man”.

Deși nu a dezvăluit alte detalii despre nașterea cu probleme, ea a spus că este fericită că a trecut prin cele două sarcini înainte să existe social media, vorbind despre presiunea asupra mamelor de a reveni rapid la formele de dinainte de sarcină. 


Citește și: Prințesa care a renunțat la tot pentru iubire. Mako a Japoniei s-a căsătorit cu un om de rând și a pierdut titlul regal


„Slavă Domnului că nu exista Instagram când am născut eu pentru că acum este ceva de genul - 'Am născut acum două săptămâni și am abdomenul perfect plat'. Eu în mod clar nu arătam așa”, a explicat Paltrow în timpul podcastului.

„Adică e grozav, felicitări doamnei cu abdomen plat, dar este o excepție. Iar noi suntem bombardate cu atât de multe imagini despre cum ar trebui să arătăm tot timpul, cu sau fără să fi născut”, a adăugat ea.

În prezent, fiica fondatoarei Goop este adolescentă și seamănă perfect cu ea. Gwyneth Paltrow a vorbit și despre relația apropiată pe care o are cu fiica sa.

Actrița a dezvăluit pentru People că Apple nu îi cere sfatul „pentru orice”, dar s-au apropiat și mai mult datorită stilului ei vestimentar.

„Fiicei mele îi place stilul meu acum, ceea ce e grozav pentru că pentru o perioadă de timp a crezut că sunt o ratată”, a spus Paltrow în luna mai. 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro