Heidi Klum machiajModelul german obişnuieşte să folosească cât mai rar machiajul
Pentru Heidi, reducerea machiajului a devenit un stil de viaţă - ea publică în mod constant pe reţelele de socializare imagini în care are un look natural. În aprilie anul trecut, vedeta a postat pe Instagram două fotografii care arată cât de mult contează munca unui make-up artist şi a unui hair stilist. Ea a denumit simplu pozele - "before" şi "after, în semn de recunoştinţă pentru munca make-up artistei Linda Hay şi hair-stilistului Brent Lawler. Diferenţele erau imense, Heidi trecând de la aspectul unei femei obişnuite la cel al unei "regine a frumuseţii", cu părul strălucitor şi rebel, plin de volum, acoperindu-i ochiul stâng, şi cu machiajul care îi accentuează trăsăturile.


În februarie anul acesta, Heidi le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor săi. Cu părul nearanjat, părând abia trezită din somn, Heidi a scris lângă imagine un simplu salut - "Bună dimineaţa", postarea ei fiind apreciată de 2,5 milioane de utilizatori ai reţelei de socializare.

Heidi Klum, care a divorţat în 2014 de cântăreţul Seal, se numără printre cele mai cunoscute modele din lume. Ea a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, notează Mediafax.


Heidi s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".


Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro