Hollywood: 5 vedete care au murit în această primăvară. Drame în lumea starurilor!

L'Wren Scott
Designer şi om de afaceri de succes, L'Wren Scott şi-a pus capăt zilelor la 47 de ani. Partenera cântăreţului Mick Jagger a fost găsită moartă în luna martie în apartamentul ei din Manhattan, în New York. Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că L'Wren Scott a fost găsită spânzurată cu o eşarfă, fără un bilet de sinucidere, dar că nu există suspiciuni că ar fi vorba de o crimă. Liderul formaţiei Rolling Stones a aflat că cea care i-a stat alături timp de zece ani a murit în timp ce se afla în Australia, unde este în turneu cu trupa.

Deşi nu sunt cunoscute încă motivele care au împins-o pe L'Wren Scott la sinucidere, se zvoneşte că aceasta se lupta cu depresia de o lungă perioadă de timp din cauza unor probleme financiare.

Înainte de a deveni un designer vestimentar, iubita lui Mick Jagger a fost un model de succes, având o înalţime de 1,92 metri.
Ţinutele semnate de L'Wren Scott s-au bucurat de aprecierea a numeroase vedete de la Hollywood care le-au purtat în numeroase rânduri pe covorul roşu. Jennifer Lawrence, Amy Adams, Nicole Kidman se numără printre divele care i-au îmbrăcat creaţiile.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro