Hollywood: 5 vedete care au slăbit cu dieta Atkins. Riscurile curei de slăbire!

Kim Kardashian
În ultimul an, silueta frumoasei Kim Kardashian a trecut prin numeroase schimbări. La scurt timp după naşterea fetiţei cuplului Kim şi Kanye West, vedeta a reuşit să revină la formele care au făcut-o celebră. Succesul său s-a datorat în mare parte dietei Atkins, potrivit mărturisirilor pe care diva le-a făcut pe pagina de Twitter.

Un reprezentant Atkins care colaborează cu celebra mămică a dezvălui câteva secrete despre dietă. "Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză. Vrea să fie o mamă sănătoasă, nu să îşi altereze laptele cu regimuri de slăbit. De aceea, s-a apucat de dieta Atkins de la sfârşitul lui iunie, după ce a primit acordul medicului".
  • Claudiu, vineri, 15.05.2015 16:37
    Dieta Atkins

    Dieta Atkins nu este periculoasa pe termen lung. In etapa a 4-a se consuma carbohidrati de calitate, se mananca multe legume si moderat fructe. Despre consumul de grasimi, chiar si saturate, noile studii arata ca nu este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare sau coronariene. Dimpotriva, acizii grasi Omega 3, 6 si 9 sunt considerati protectivi pentru inima.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro