Hollywood: 5 vedete care cheltuie sume fabuloase pentru îngrijirea părului

Jennifer Aniston
Jennifer este invidiată de multe femei pentru părul frumos. Însă, puţini ştiu câţi bani investeşte actriţa în frumuseţe. Chris McMillan, hair-stylist-ul vedetei, a câştigat 50.000 de dolari în doar o săptămână alături de Jen într-o călătorie prin Europa. Însă părul actriţei arată perfect, astfel că banii nu contează, nu?
  • niki, duminică, 17.06.2012 15:39
    pff

    FOARTE EXAGERAT SI PT CE!? nu mi se para sa aiba cine stie ce par... ori au ales ei cele mai proaste poze. parul rihannei arata groaznic. oricine s-ar putea vopsi mai bine acasa si tot nu ar arata atat de degradat. ma rog asa e cand ai bani si nu ai pe ce i arunca...

  • Jenny, miercuri, 13.06.2012 21:46
    all about de hair

    Cel mai frumos par dintre toate vedetele il are Jennifer Anniston chiar daca nu e foarte des mereu e aranjat si pare hidratat. Si scuza-ma Angela dar cand incepi sa ai probleme cu caderea parului nu cred ca mai e o fita sa investi in el tot felul de tratamente decat sa ramai fara el mai bine previi asta.

  • Angela, miercuri, 13.06.2012 14:42
    exagerari

    Vedetele astea exagereaza la greu cu sumele de bani date, dar asa sunt vedetele, e de inteles. Insa parul niciuneia dintre ele nu arata deosebit, mai ales al Rihannei e foarte ars, e vizibil lucrul asta, chiar daca e coafata.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro