Hollywood: Cum au câştigat vedetele primii bani
Divertisment · Vedete / De Ileana Voicu Ghinea, 06.11.2010

Secrete şi dezvăluiri... Înainte de a fi staruri, înainte de a străluci pe covorul roşu, vedetele au avut job-uri cât se poate de normale.

Secrete şi dezvăluiri... Înainte de a fi staruri, înainte de a străluci pe covorul roşu, vedetele au avut job-uri cât se poate de normale. Fie că au fost barmani, recuperatori de debite, femei de serviciu sau... traficanţi de droguri, starurile de astăzi şi-au câştigat existenţa fiecare cum a putut.

Înainte de a fi una dintre cele mai influente femei ale lumii, înainte să fie cea mai bine vândută artistă a tuturor timpurilor, Madonna şi-a câştigat existenţa vânzând googoşi la Dunkin' Donuts.



Deşi provine dintro-o familie cu ştate vechi în industria showbizz-ului american, tatăl ei fiind instructor vocal, iar mama cântăreaţă de operă,
Sandra Bullock a preferat să o ia de jos. Actriţa a fost pe rând ospătăriţă, barman, hostesă sau garderobieră.



Sharon Stone, Miss Pennsylvania la 17 ani, a început de jos. Primul ei job a fost acela de casieriţă la McDonald's, iar mai târziu a devenit imaginea constructorului american de automobile Ford.



Înainte să devină personalitatea de astăzi, Oprah Winfrey a fost lucrător comercial într-un magazin din oraşul natal. Ironia sorţii a făcut ca la început, una dintre cele mai cunoscute moderatoare TV, să aibă interdicţia de a comunica cu oamenii care trecea pragul magazinul în care lucra.




Laureată a premiului Oscar, a unui Tony şi a multor altor premii importante pentru cinematografia mondială, primul job pe care l-a avut Whoopi Goldberg a fost unul mai mult decât sinistru. Actriţa de culoare a fost angajată la o firmă de pompe funebre unde avea rolul să-i machieze pe decedaţi înainte de înmormântare.



George Clooney, unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, dar şi unul dintre cei mai adulaţi bărbaţi ai planetei, a fost înainte să-şi câştige acest statut, om de serviciu la teatru, munictor necalificat pe şantier şi, mai apoi, vânzător într-un magazin de costume bărbăteşti.




"Domnul Jolie", aşa cum îl denumeşte presa din străinătate, a avut o meserie total nepotrivită pentru un sex simbol. Brad Pitt, căci despre el este vorba, a fost mascota reţelei El Pollo Loco, deghizat într-un costum supradimensionat în formă de pui. Nu este mai puţin adevărat că actorul a cărat şi frigidere pentru câţiva bani în plus.



Julia Roberts a lucrat în fast-food. Pentru că nu avea bani să-şi plătească studiile, actriţa a fost vânzătoare de hamburgeri.



Frumuşelul Tom Cruise, scientologul de astăzi, a fost la un pas să devină preot.




Snoop Dogg a trecut de la o extremă la alta. Dacă la început a fost ambalator la un supermarket (aranja cumpărăturile clienţilor în sacoşe), mai apoi artistul de astăzi s-a decis să facă ceva mult mai profitabil, însă ilegal: trafic de droguri.



Talentata cântăreaţă Gwen Stefani a fost, înainte să facă parte din trupa No Doubt, femeie de serviciu într-un restaurant din California.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro