Hollywood: După Amy Winehouse, alte 6 staruri în pericol de moarte

Whitney Houston

Devenită celebră pentru vocea ei unică, din Whitney nu a rămas decât o umbră din ceea ce a fost. Acest lucru îl demonstrează apariţiile şi concertele ţinute de artistă. Din cauza drogurilor, Houston, considerată drept una dintre cele mai bune voci din istoria R&B-ului, nu-şi mai poate cânta propriile melodii, drogurile consumate ani de zile afectându-i foarte tare vocea. Însă nu doar talentul artistei a fost afectat. "Având în vedere cantităţile mari de cocaină pe care le consumă, Whitney nu va mai trăi mult timp", este declaraţia şocantă pe care o făceau apropiaţii vedetei în urmă cu ceva timp.
  • ella, miercuri, 27.07.2011 16:50
    Whitney

    Whitney a fost invitata anul acesta la Oprah. Arata impecabil.

  • nadya_dark, miercuri, 27.07.2011 15:24
    Acest articol

    Nu prea ii vad rostul,fiecare traieste atat cat ii e scris ,atat doar ca trebuie spus NU drogurilor si dependentei de alcool

  • criss, miercuri, 27.07.2011 11:37
    pacat...

    dar stiu sigur ca oricare ar muri dintre cei enumerati, n-as suferi deloc. doar pt amy am plans si o voi regreta mereu. a fost o minune si e o pierdere reala. nu incetez sa-i ascult vocea divina si si sa-i privesc zambetul inca dulce, in pofida dezastrului in care se tot afunda.

  • IceLady2557, miercuri, 27.07.2011 00:28
    (((

    O Doamne cum isi strica ele viata...(((

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro