Hollywood: Top 7 cei mai afemeiaţi

Hugh Hefner, un playboy cu acte-n regulă

Pentru acest bărbat, femeile nu reprezintă doar un "hobby", ci chiar o meserie. Fondatorul Playboy se poate lăuda că a fost înconjurat şi iubit toată viaţa de femei frumoase. Nici la bătrâneţe nu pare a fi uitat de reprezentantele sexului frumos. La vârsta de 87 de ani, când majoritatea oamenilor stau acasă şi se joacă cu nepoţii, Hugh Hefner are o iubită de 27 de ani. Cei doi formează un cuplu din iulie anul acesta şi susţin că sunt foarte fericiţi. Cu toate acestea, Hefner a recunoscut recent că, la vârsta lui, chiar şi cu celebrele pastile de potenţă, nu mai reuşeşte să facă faţă partidelor de sex ca în urmă cu 5-10 ani.
  • LOL, joi, 27.10.2011 15:17
    cred ca glumiti!!!

    matematica e simpla! sa facem niste calcule: 12000/365 zile = 33 ANI Cand s-a casatorit avea 55 ani Pe astea 12000 de femei cica le-ar fi avut inainte de casatorie, da? 55-33=22 ani...deci, asa cam cu 2 ani inainte de a se lansa in cinematografie actorul asta s-a culcat cu cate o femeie in fiecare zi din binecuvantata lui viata!!!Hei, dayi-o in colo! nu e prea mult chiar si pentru voi???Ca pentru noi E!!

  • alexandra, joi, 27.10.2011 11:21
    oau!!

    nici nu stiam ce bucatica a fost warren beatty in tinerete. arata traznet. super senzual! nu e de mirare ca se bateau femeile pe el...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro