Hollywood: Top 7 sfaturi de amor de la vedete pentru o relaţie de succes

Madonna
"Să ai curaj înseamnă să iubeşti necondiţionat, fără să aştepţi ceva în schimb. Doar să dăruieşti. Acesta este un act de curaj, pentru că nu vrem să fim răniţi şi vulnerabili," este de părere vedeta.
  • gormozus3, vineri, 05.10.2012 13:32
    Angelica si amorul

    As dori-o si eu consultant in amor pe Angelica.

  • cami, joi, 04.10.2012 22:42
    subscriu

    total de acord cu tine elena! gandim la fel :) din pacate asta si e adevarul. in plus, dc nu sunt in top si barbati cu sfaturi? e?

  • Elena, joi, 04.10.2012 09:32
    Opinia mea!

    Garner si Aniston sunt singurele care au dreptate! LENEA si dorinta femeii de a perfecta sau "repara" partenerul sunt singurele adevarate. LENEA afecteaza relatia, intrucat EL e programat doar sa manance si sa-si satisfaca un hobby. Placerea sexuala cere truda, tata ! Si la sex se munceste pe rupte, or EL, prefera Somnul, TV, PC si Fotbalul, unde sta doar si nu trage in plug. Asa se explica de ce a proliferat moda cu "slujit la barbatia lui", ca sa stea, tata, si sa nu faca nimic; daca s-ar putea, chiar in pozitia cu fata-n sus, culcat, iar EA, "sclava" sa-i iasa ochii! Relativ la "reparat", iarasi e adevarat, caci, si daca moare partenera, EL tot asa ramane! Cu paliativul "sa-l iubesti si sa faci tot posibilul sa fie EL - FERICIT, nu sunt de acord; nu e corect, cinstit si democratic, adica TU, FEMEIA, "sa tot uzi floarea, iar ea nu vrea sa creasca"! NU! Asa ceva NU ! Este o parere ! Parerea mea despre aceasta tema : O relatie rezista, numai si numai daca cei doi, care - in start - sunt indragostiti lulea - , se si respecta si, chiar daca sentimentele - in timp - , se mai "asaza" si din cauza vicisitudinilor vietii, romantismul se dilueaza, insa, daca raman respectul, camaraderia, empatia si altruismul, nici nu mai e nevoie de indragosteala din start ! Amorul, oricum isi are "spatiul de emisie", cata vreme - biblic si ancestral - este"Programat" si inclus in suita necesitatilor umane, dupa aer, apa, siguranta, comunicare si alimentatie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro