Idilă la Hollywood: Presupusa iubită a lui Hugh Jackman divorțează de soțul său
Divertisment · Vedete / 24.10.2024

Zvonurile conform cărora Hugh Jackman ar avea o relație cu Sutton Foster sunt întărite de faptul că actrița s-a despărțit recent de soțul său, Ted Griffin.

Sutton Foster, în vârstă de 49 de ani, și Ted Griffin, în vârstă de 53 de ani, se despart după 10 ani de căsnicie. Se pare că actrița a cerut marți divorțul la Curtea Supremă din New York.

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2014, într-o ceremonie privată în Santa Barbara, California. După ce s-au confruntat ani de zile cu infertilitatea, Foster și Griffin au adoptat o fetiță în 2017. Fiica lor, Emily, are acum 7 ani.

Despărțirea vine în timp ce se vehiculează informații despre o posibilă relație de dragoste între ea și Hugh Jackman, în vârstă de 56 de ani.

Sutton Foster și Ted Griffin

 

Hugh Jackman și Sutton Foster ar avea o relație pe care o țin departe de ochii publicului


Speculațiile despre presupusa relație au început în cercurile de pe Broadway, în timp ce Foster juca în The Music Man cu Jackman.

Mai multe surse au declarat pentru Page Six că Foster și Jackman "s-au îndrăgostit".

"Sunt 100% împreună și sunt îndrăgostiți și vor să-și petreacă restul vieții împreună", a declarat anterior o persoană din interior pentru publicație.



Potrivit surselor, relația lor este una puternică, dar au ținut-o departe de ochii publicului.

"Sunt încă împreună. Ei fac tot posibilul să o ascundă (relația), dar este de notorietate"
, a declarat o sursă pentru Page Six.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

 

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat în septembrie 2023


Jackman a cerut divorțul de soția Deborra-Lee Furness, în vârstă de 68 de ani, anul trecut în septembrie, după 27 de ani de căsnicie.

Cei doi au pus capăt căsniciei lor pe cale amiabilă, după cum se arată în declarația transmisă în exclusivitate pentru People.



"Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și iubitoare. Călătoria noastră acum se schimbă și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări creșterea individuală."

"Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Începem acest capitol următor cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea dumneavoastră în respectarea confidențialității noastre, în timp ce familia noastră navighează în această tranziție în toate viețile noastre."


Declarația, semnată "Deb și Hugh Jackman", concluzionează: "Aceasta este singura declarație pe care o va face oricare dintre noi".

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au întâlnit în timpul filmărilor la serialul de televiziune "Correlli" și s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la Melbourne, la numai un an după ce s-au cunoscut.

Ei au împreună doi copii adoptați: Oscar Maximilian Jackman, de 23 de ani, și Ava Eliot Jackman, de 18 ani.

Sutton Foster

 

Cine este Sutton Foster?


Sutton Lenore Foster, născută la 18 martie 1975, este o actriță americană, cunoscută pentru cariera sa pe scena de la Broadway, pentru care a câștigat de două ori Premiul Tony pentru cea mai bună actriță într-un muzical, în 2002 pentru rolul ei ca Millie Dillmount în Thoroughly Modern Millie și în 2011 pentru interpretarea ei ca Reno Sweeney în Anything Goes.

Printre alte credite ale sale pe Broadway se numără Grease, Little Women, The Drowsy Chaperone, Young Frankenstein, Shrek the Musical, Violet, The Music Man, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street și Once Upon a Mattress.

În televiziune, Foster a jucat rolul principal în comedia-dramă de scurtă durată ABC Family Bunheads, din 2012 până în 2013. Din 2015 până în 2021, a jucat în comedia-dramă TV Land Younger.

În ceea ce privește viața personală, Sutton Foster a mai fost căsătorită o dată înainte de Ted Griffin.

Foster l-a întâlnit pe actorul Christian Borle la facultate și s-a căsătorit cu el pe 18 septembrie 2006. Deși au divorțat în 2009, Foster și Borle au rămas prieteni și continuă să se susțină reciproc profesional chiar și în prezent.

Pe 19 septembrie 2013, Foster a confirmat că s-a logodit cu scenaristul Ted Griffin. Ea și Griffin s-au căsătorit pe 25 octombrie 2014. În aprilie 2017, Foster a anunțat că ea și soțul ei au adoptat o fetiță, Emily, născută pe 5 martie 2017.

Foster a divorțat de Ted Griffin în octombrie 2024, pe fondul zvonurilor despre o relație cu colegul ei din Music Man, Hugh Jackman.

 

Sursă: dailymail/ eonline/ wikipedia
Foto: hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro